7000 TL Monitör Önerisi

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Arkadaşlar elimde AOC G2460PF monitör var. 2. monitör olarak kullanıp yerine yeni bir monitör almak istiyorum. oyun oynuyor. video düzenliyorum. önerilerinizi bekliyorum :)

Hamza Kağan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

ben t80 i öneririm fiyatı uygun ve FreeSync ile G-sync teknolojisine sahip ama msi monitörün renk derinliği ve aralığı daha iyi ve adobe RGB özelliği var. samsung u önerirdim ama amd ekran kartın varsa olurdu fakat sende nvidia varmış senin için t80 veya msi önerimdir

KS

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
benim ekran kartı full hd oluyor 2 k olmaz

ben t80 i öneririm fiyatı uygun ve FreeSync ile G-sync teknolojisine sahip ama msi monitörün renk derinliği ve aralığı daha iyi ve adobe RGB özelliği var. samsung u önerirdim ama amd ekran kartın varsa olurdu fakat sende nvidia varmış senin için t80 veya msi önerimdir

Hamza Kağan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

msi monitörde g-sync teknolojisi yok adaptive sync var ama ben yine de koymak istedim çünkü adobe rgb var fakat video düzenleme işlerinde adobe rgb işinize yarıyor mu bilmiyorum burası sizin kararınız. bütçe zorlanırsa samsung tercih edilebilir fakat benim tercihim LG olurdu 24 ve 27inç koydum ekran boyutu size kalmış umarım yardımcı olabilmişimdir.

alperen122285

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Samsung g3 g5 ikisinden birini alabilirsin pişman etmez (g3 ü yan monitör olarak kullanıyorum memnunum)

alperen122285

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nvidia g-sync ozelliğine hiç bakmadım kb bir de ne işe yarıyor merak ettim

alperents61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar elimde AOC G2460PF monitör var. 2. monitör olarak kullanıp yerine yeni bir monitör almak istiyorum. oyun oynuyor. video düzenliyorum. önerilerinizi bekliyorum :)
27 inç bir monitör video düzenleme ve oyunlar için kâfi fps oyunlarına çok daha yüklüyüm diyorsanız
https://ty.gl/48pqx9md7bz1l bunu alabilirsiniz hem 9800 den 8000e düşmüş diyorsanizki 1000tl ekstra veremem 27inçlik daha mâkul

Hamza Kağan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
ekran kartının desteklediği özellikleri sunuyor diye biliyorum. şuan bende aoc var o amd free sync destekliyor. oynadığım oyunlarda G-sync var ama monitör yüzünden kullanamiyorum :D
oyunun çok daha akıcı olmasını sağlıyor şöyle söyliyim
monitörün 144hz ama sen 300 fps alıyorsun fps farkından kaynaklı görüntüde yırtılmalar oluyor g-sync ve free-sync özellikleri bu yırtılmayı engelliyor ve görüntü daha akıcı oluyor

fps farkı olmadığında da akıcı olmasına yardımcı oluyor diye biliyorum

KS

Ermexx

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
oyunun çok daha akıcı olmasını sağlıyor şöyle söyliyim
monitörün 144hz ama sen 300 fps alıyorsun fps farkından kaynaklı görüntüde yırtılmalar oluyor g-sync ve free-sync özellikleri bu yırtılmayı engelliyor ve görüntü daha akıcı oluyor

fps farkı olmadığında da akıcı olmasına yardımcı oluyor diye biliyorum
hocam güzel bişeyler söyle benim aoc 2015 üretimli :D şimdikilerden daha cok özelliği var :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri