Güzel monitör ama 1080P çözünürlükte 27inch çokta sağlıklı bir tercih olmayacaktır.
2. ekranı var zaten 27 inc kafi benceGüzel monitör ama 1080P çözünürlükte 27inch çokta sağlıklı bir tercih olmayacaktır.
Evet dik konumda iyi tercih olabilir.2. ekranı var zaten 27 inc kafi bence
GamePower Sonic T80 27" 0.5 MS 180 Hz QHD 2K Fast IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
GamePower Sonic T80 27www.n11.com
Yükleniyor…
www.hepsiburada.com
Yükleniyor…
www.amazon.com.tr
Samsung Odyssey G5 27" LS27DG502EUXUF (S27DG502) - MSI MAG 275QF - GamePower Sonic T80 Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Odyssey G5 27www.epey.com
ben t80 i öneririm fiyatı uygun ve FreeSync ile G-sync teknolojisine sahip ama msi monitörün renk derinliği ve aralığı daha iyi ve adobe RGB özelliği var. samsung u önerirdim ama amd ekran kartın varsa olurdu fakat sende nvidia varmış senin için t80 veya msi önerimdir
kusura bakmayın dikkat etmemiştimbenim ekran kartı full hd oluyor 2 k olmaz
genelde fps. estağfurullahkusura bakmayın dikkat etmemiştim
fps oyunları mı yoksa AAA oyunlar mı oynuyorsunuz genel olarak?
biraz araştırdım ve msi monitörlerde LG panel kullanılıyormuş anlaşılanMSI G244F E2 23.8" 1 MS 180 Hz Full HD Adaptive-Sync Rapid IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
MSI G244F E2 23.8www.n11.com
Lg UltraGear 27GS60F-B 27" 180Hz 1MS HDR10 Full HD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Lg UltraGear 27GS60F-B 27www.n11.com
bu 4 link arasında kaldım .D
nvidia g-sync uyumlu lazım ve vesa özelliği şart kulaklık girişi ve mikrofon girişi lazımSamsung g3 g5 ikisinden birini alabilirsin pişman etmez (g3 ü yan monitör olarak kullanıyorum memnunum)
ekran kartının desteklediği özellikleri sunuyor diye biliyorum. şuan bende aoc var o amd free sync destekliyor. oynadığım oyunlarda G-sync var ama monitör yüzünden kullanamiyorumNvidia g-sync ozelliğine hiç bakmadım kb bir de ne işe yarıyor merak ettim
Arkadaşlar elimde AOC G2460PF monitör var. 2. monitör olarak kullanıp yerine yeni bir monitör almak istiyorum. oyun oynuyor. video düzenliyorum. önerilerinizi bekliyorum
oyunun çok daha akıcı olmasını sağlıyor şöyle söyliyimekran kartının desteklediği özellikleri sunuyor diye biliyorum. şuan bende aoc var o amd free sync destekliyor. oynadığım oyunlarda G-sync var ama monitör yüzünden kullanamiyorum
hocam güzel bişeyler söyle benim aoc 2015 üretimli şimdikilerden daha cok özelliği varoyunun çok daha akıcı olmasını sağlıyor şöyle söyliyim
monitörün 144hz ama sen 300 fps alıyorsun fps farkından kaynaklı görüntüde yırtılmalar oluyor g-sync ve free-sync özellikleri bu yırtılmayı engelliyor ve görüntü daha akıcı oluyor
fps farkı olmadığında da akıcı olmasına yardımcı oluyor diye biliyorum