60.000 TL ve üstü 75 Bin Tl'ye Kadar Sistem Önerisi Acil! (Taksitli)

Osmanucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İşlemci
TAVSİYE
Ekran Kartı
TAVSİYE
Merhaba,
65 bin Tl'ye kadar kasa ve monitör olacak şekilde oğlum için sistem toplamak istiyorum. Beyaz sistem istiyor.
Öncelik beyaz olacak şekilde hazır sistem veya tek tek parça önerisi yapabilir misiniz?
Önümüzdeki hafta içinde almam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Mantıklı hazır sistemler nadir zamanlarda denk geliyor.

Genelde tek tek daha doğru parçalar alınıyor.

Beyaz takıntınız olmazsa daha rahat olur aslında. İlk günlerden sonra kasaya hiç bakmayacak bile.

Ben size güzel bir sistem bakayım hazır sistem yoksa tek tek bakarız.

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Yukardaki monitör
+

özelleştirme yapılmalı

Bu ssd seçilecek.
1768683230494.png

+

1768683261163.png

Bu kasalardan birisini seçin ve alımı gerçekleştirin.

Bütçeyi biraz aşıyor ama 1-2 sene sonra güncelleme gerektirmesin daha ileriye dönük olsun diye bu gerekli.
Yani şuan 10-15 daha fazla verebilirseniz eğer 5yıl+ rahat götürebilir oğlunuzu.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Merhaba,
65 bin Tl'ye kadar kasa ve monitör olacak şekilde oğlum için sistem toplamak istiyorum. Beyaz sistem istiyor.
Öncelik beyaz olacak şekilde hazır sistem veya tek tek parça önerisi yapabilir misiniz?
Önümüzdeki hafta içinde almam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Bütçe max ne olur

KS

Osmanucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Toplama sistem mantıklı olmaz hazır sistem bakalım size
Hangisinin daha iyi olacağını bilemediğim için o şekilde yazdım Kürşat bey. Hazır sistem de olur, fakat dediğim gibi monitör + kasa olacak şekilde bakabilirseniz çok memnun olurum.

Beyaz takıntınız olmazsa daha rahat olur aslında. İlk günlerden sonra kasaya hiç bakmayacak bile.

Merhaba, monitörü ve kasayı inceledim yardımınız için teşekkür ederim. Monitör olur fakat kasa biraz yüksek. çıkabileceğim max seviye 65bin. daha üstünü veremiyorum maalesef.

Bütçe max ne olur
Bütçem max. 65 bin maalesef. daha üzerine çıkamıyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Hangisinin daha iyi olacağını bilemediğim için o şekilde yazdım Kürşat bey. Hazır sistem de olur, fakat dediğim gibi monitör + kasa olacak şekilde bakabilirseniz çok memnun olurum.

Merhaba, monitörü ve kasayı inceledim yardımınız için teşekkür ederim. Monitör olur fakat kasa biraz yüksek. çıkabileceğim max seviye 65bin. daha üstünü veremiyorum maalesef.

Bütçem max. 65 bin maalesef. daha üzerine çıkamıyorum
Peki 1-2 ürünü 2. el almak gibi bir düşüncen var mı ? Ram fiyatları çok uçuk mesela 2. el olarak Ram ve SSD alınsa diğer parçalara daha yüksek bütçe ayırabilirsin.

KS

Osmanucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Peki 1-2 ürünü 2. el almak gibi bir düşüncen var mı ? Ram fiyatları çok uçuk mesela 2. el olarak Ram ve SSD alınsa diğer parçalara daha yüksek bütçe ayırabilirsin.
Ram'i ikinci el alabilirim belki, fakat ssd çok içime sinmiyor daha sonra sorun yaşamamak adına.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Ram'i ikinci el alabilirim belki, fakat ssd çok içime sinmiyor daha sonra sorun yaşamamak adına.
7500F
Asus Prime A620M-K
GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti AERO OC 16G
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
Lexar NM610PRO
THERMALTAKE 750W 80+ GOLD TOUGHPOWER GF1

Burası 60.3K

Monitör de bunlar olabilir.

Bütçeyi zorlayabilirsen kesinlikle kart olarak bunu al en az 2 sene daha uzun götürür kesinlikle bütçeyi zorlamaya değecek bir kart.
Sapphire RX 9070 Pure

Son düzenleme:
KS

Osmanucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
7500F
Asus Prime A620M-K
GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti AERO OC 16G
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
Lexar NM610PRO
THERMALTAKE 750W 80+ GOLD TOUGHPOWER GF1

Burası 60.3K

Monitör de bunlar olabilir.

Bütçeyi zorlayabilirsen kesinlikle kart olarak bunu al en az 2 sene daha uzun götürür kesinlikle bütçeyi zorlamaya değecek bir kart.
Sapphire RX 9070 Pure
desteğiniz için teşekkür ederim, inceliyorum hemen.

BenEnlok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,
Merhaba,
Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 0.3 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/ghOaxLMUPLQ6eHzDY
ORKUN ISITMAK-ALLY/AMD Ryzen 5 7600 /ASUS GeForce RTX 5070 12GB /16GB DDR5 /1TB M.2 SSD /OEM PAKET https://share.google/ZzXbfauqFHyFKT5ey

KS

Osmanucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Tek toplamak çok maliyetli oluyor şuan da ram ve ssd lerden dolayı

Ya da ikinci el parça seçerek toplama yapacaksınız

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Kredi kartından alacağım için ikinci elde nakit çok veremeyeceğim. Hazır sistem olarak neler önerirsiniz?
Benim önerdiğim çok mantıklı eğer alabilirseniz.

32 gb ramli bu fiyatlara sistem atamazlar şuan. Sadece Ram 20k ediyor.
Ekran kartı asus 5070 oc 35k
7500x3d 12k

Daha anakart var
Ssd var
Soğutucu
Psu
Kasa

Gerçekten şuan çok mantıklı bir sistem. İleriye dönük.

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
KS

Osmanucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Benimkinden her şeyi düşük.
İşlemci düşük
anakart düşük
ramler cl değerleri en kötü değerler.
ssd düşük.
soğutucu eş olabilir.
kasa düşük.

Yani Fiyat düşürmek için en kötü parçalar olan bir sistem var.
Evet sizin attığınız güzel fakat bütçem Max 65k daha üzerini maalesef veremiyorum. Bu fiyat bandında bir cihaz bulmam gerekiyor. 60kasa+5 monitör 57kasa+7monitör gibi. Total de 65k Max 67 olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri