Yardım 7500F RX 7700 XT Sistem Sıcaklığı Hakkında

Maiky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Arkadaşlar bu sistemi aldım elime bugün ulaştı
İşlemci sadece Google ve discord açıkken stok fan ile minimum 60 derece .60 in altına düştüğünü görmedim normalmi? Şuan kasanin arka tarafında bulunan fan in olduğu yer sıcak baya duvarin bile sıcaklığını hissediyorsun yani. Kasanin Üstüne elini koyarsan sıcaklığı hissediliyor normalmi?
(((SİSTEMİ Alan arkadaslar sizdede aynımı?))
1 oyun indirdim (Ori) yüksek ayarlarda cpu 72 derecelerde geziyor.

Lordboromir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
havalar çok sıcak knk ayrıca boşta stok fanla o işlemci normal bi sogutucu almanı öneririm

KS

Maiky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
havalar çok sıcak knk ayrıca boşta stok fanla o işlemci normal bi sogutucu almanı öneririm
Thermalright assasin spirit v2 plus var bilerek takmadım parçalarda sorun varmi yokmu diye test etmek için. Yarın takmayı düşünüyordum ama bir arkadaş 5 gün gözlemle anormal bir durum olursa diye.
Bana garip gelmesinin sebebi eski pcde böyle bir şey yaşamamıştım. Oyunda vsync ile kapat aç yapınca coil Whine sesinide farkedip duymuş oldum

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Fikir, zaten yukarda yazılmış .Bu sıcaklarda ve o,bıdık soğutucu ile,72 derece az bile olmuş.

yukiii38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Arkadaşlar bu sistemi aldım elime bugün ulaştı
İşlemci sadece Google ve discord açıkken stok fan ile minimum 60 derece .60 in altına düştüğünü görmedim normalmi? Şuan kasanin arka tarafında bulunan fan in olduğu yer sıcak baya duvarin bile sıcaklığını hissediyorsun yani. Kasanin Üstüne elini koyarsan sıcaklığı hissediliyor normalmi?
(((SİSTEMİ Alan arkadaslar sizdede aynımı?))
1 oyun indirdim (Ori) yüksek ayarlarda cpu 72 derecelerde geziyor.
Hocam bende de 7500 F işlemci var dün taktırdım kule tipi soğutma ile valorantta 75 85 dereceleri görüyor düşük ayarlarda M4 12 X PRO diye bir kule tipi soğutma kullanıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri