Yardım 7600X Yanıyor 🌡🔥🔥

iskender42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar 6 aydır falan büyük bir sorunum var işlemcim durduk yere aşırı ısınmaya başladı 95-97-98 derecelerde çalışıyor oyunlarda daha önce max 78 dereceleri görüyordu
Kasayı temizledim macun yeniledim yine aynı
Soğutucu: msi mag coreliquid 240r v2
Yardım lazım

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
dostum normal bı fark degıl bu sıstem montajında sorun olabılır dıye dusunyorum yada pompan arızalanmıs olabılır mı

ama soyle soylım 7600x normal de de ısınan bır ıslemcı zaten stres testlerınde o sıcaklıklara ulasması gayet normal

KS

iskender42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Oyunlarda şuan max

Oyunlarda şuan max kaç derece
Last of us p1 95 mafia 3 98 ama rdr2 de 75 derece

dostum normal bı fark degıl bu sıstem montajında sorun olabılır dıye dusunyorum yada pompan arızalanmıs olabılır mı

ama soyle soylım 7600x normal de de ısınan bır ıslemcı zaten stres testlerınde o sıcaklıklara ulasması

ama soyle soylım 7600x normal de de ısınan bır ıslemcı zaten stres testlerınde o sıcaklıklara ulasması gayet normal
Bu sıcaklıklarda kullansam sorun yaşar mıyım?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Bu sıcaklıklarla kullanma zaten illaki bir hata var belli. Evet ısınan bi işlemci ama 80+da değil

KS

iskender42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Çok sağolun yorumlarınız için yeni bi soğutucu alacaz anlaşılan

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Çok sağolun yorumlarınız için yeni bi soğutucu alacaz anlaşılan
arkadaşımdada aynı işlemci var benzer segment bir sıvı sogutma kullanıyor evet 7600x fazla ısınıyor ama sizin değerlenden değil ben montajda sorun yaptıgınızı düşünüyorum. Sıvı sogutmayı değişmeden önce iyice kontrol edin derim boşa para vermeyin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri