Birisi ddr5 diğeri ddr4 değil mi ?Fpslerimde sıkıntı yok. Memnunum. Güncel bir sistem kullanıyorum zaten. Monitörüm 165 hz 2k monitör güncellemeyi düşünmüyorum.
ddr5?Birisi ddr5 diğeri ddr4 değil mi ?
Hayır ikiside ddr5miş
Yani am5 demek istedim
çekirdekleri nerden ayarlıyorsunuz hocam ? bendede aynı işlemci varYani şöyle söyleyim. Çok fazla deneme şansım olmadı ama bazı oyunlarda ekran kartını %99 kullanıyor işlemci %10 larda çalışıyor. Bazı oyunlarda işlemci %40 oranında çalışıyor ekran kartı %70 lerde çalışıyor.
Fpslerde problem yok.
7700x e çok ısınamamamın sebebi anlık ısı yükselmeleri beni tilt ediyor. Çekirdekleri negatif 30 yaparak kullanıyorum şuan için. Bu şekilde benchmark testlerinde stok halinden daha iyi puanlar yakalıyor
Sizde haklısınız tabi ki ama olmuşken en iyisi olsun kafasındayım. Bir de sorun ve problemlerle uğraşmak istemiyorum. 7700x 4070ti beslemiyor gibi hissediyorumTeknolojiye yetişemezsin. Memnunsan kullanmaya devam etmen hem bütçene yarar hem de kafana takılmaz. Örneğin ben 3-4 seneden önce sistemi değiştirmiyorum. Genelde de biraz geriden takip ederimYeni birşey çıkınca hemen almam lazım tayfasından gerçekten uygun fiyata az kullanılmış parçalar bulabiliyorsun
Ben yerinde olsam darboğaz yaparsa 4k monitör alırım ilerde. Monitör eskiyen birşey değil 2 monitörde hep işine yarar.