7700X Den 7800X3D Ye Geçmeye Gerek Var Mı ?

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Arkadaşlar merhaba,

7700x işlemci 4070ti ekran kartı kombinasyonum var. 7800x3d ye geçmeye gerek var mı ? Yoksa otur oturduğun yerde ne gerek var 12 k vermeye gerek yok mu diyorsunuz ?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
arada azınsanmayacak performans artışı var fps durumun seni tatmin etmiyorsa geçilebilir ya da 360hz monitörün varsa

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Fpslerimde sıkıntı yok. Memnunum. Güncel bir sistem kullanıyorum zaten. Monitörüm 165 hz 2k monitör güncellemeyi düşünmüyorum.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Evet ne yapmalıyım arkadaşlar geçmem lazım mı sizce yoksa beklesemde olur mu ?

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
şu an için yeterli. 2k'da darboğaz yaşamıyorsundur herhalde.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Yani şöyle söyleyim. Çok fazla deneme şansım olmadı ama bazı oyunlarda ekran kartını %99 kullanıyor işlemci %10 larda çalışıyor. Bazı oyunlarda işlemci %40 oranında çalışıyor ekran kartı %70 lerde çalışıyor.

Fpslerde problem yok.

7700x e çok ısınamamamın sebebi anlık ısı yükselmeleri beni tilt ediyor. Çekirdekleri negatif 30 yaparak kullanıyorum şuan için. Bu şekilde benchmark testlerinde stok halinden daha iyi puanlar yakalıyor

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Yani şöyle söyleyim. Çok fazla deneme şansım olmadı ama bazı oyunlarda ekran kartını %99 kullanıyor işlemci %10 larda çalışıyor. Bazı oyunlarda işlemci %40 oranında çalışıyor ekran kartı %70 lerde çalışıyor.

Fpslerde problem yok.

7700x e çok ısınamamamın sebebi anlık ısı yükselmeleri beni tilt ediyor. Çekirdekleri negatif 30 yaparak kullanıyorum şuan için. Bu şekilde benchmark testlerinde stok halinden daha iyi puanlar yakalıyor
çekirdekleri nerden ayarlıyorsunuz hocam ? bendede aynı işlemci var

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Teknolojiye yetişemezsin. Memnunsan kullanmaya devam etmen hem bütçene yarar hem de kafana takılmaz. Örneğin ben 3-4 seneden önce sistemi değiştirmiyorum. Genelde de biraz geriden takip ederim :) Yeni birşey çıkınca hemen almam lazım tayfasından gerçekten uygun fiyata az kullanılmış parçalar bulabiliyorsun :) Ben yerinde olsam darboğaz yaparsa 4k monitör alırım ilerde. Monitör eskiyen birşey değil 2 monitörde hep işine yarar.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102

Teknolojiye yetişemezsin. Memnunsan kullanmaya devam etmen hem bütçene yarar hem de kafana takılmaz. Örneğin ben 3-4 seneden önce sistemi değiştirmiyorum. Genelde de biraz geriden takip ederim :) Yeni birşey çıkınca hemen almam lazım tayfasından gerçekten uygun fiyata az kullanılmış parçalar bulabiliyorsun :) Ben yerinde olsam darboğaz yaparsa 4k monitör alırım ilerde. Monitör eskiyen birşey değil 2 monitörde hep işine yarar.
Sizde haklısınız tabi ki ama olmuşken en iyisi olsun kafasındayım. Bir de sorun ve problemlerle uğraşmak istemiyorum. 7700x 4070ti beslemiyor gibi hissediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri