7700X işlemcili bir sistem topladım. Sıvı soğutucu DEEPCOOL LS520, sıvı soğutucu dışında tüm parçalar geldi. Soğutucu hala kargoya verilmediğinden iptal hakkım bulunuyor. Sizce daha üst bir model almalı mıyım yoksa bu yeter mi kararsız kaldım.
Ver bence bunu al https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1474407989.html7700X işlemcili bir sistem topladım. Sıvı soğutucu DEEPCOOL LS520, sıvı soğutucu dışında tüm parçalar geldi. Soğutucu hala kargoya verilmediğinden iptal hakkım bulunuyor. Sizce daha üst bir model almalı mıyım yoksa bu yeter mi kararsız kaldım.
Benim attigim daha iyi diye biliyorumbu nasıl acaba ve kaç derece fark eder bir karşılaştırma bulamadım![]()
Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok fark ediceğini sanmıyorum h100 yeterli olurbu nasıl acaba ve kaç derece fark eder bir karşılaştırma bulamadım![]()
Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçeniz nedir7700X işlemcili bir sistem topladım. Sıvı soğutucu DEEPCOOL LS520, sıvı soğutucu dışında tüm parçalar geldi. Soğutucu hala kargoya verilmediğinden iptal hakkım bulunuyor. Sizce daha üst bir model almalı mıyım yoksa bu yeter mi kararsız kaldım.
3'e kadar çıkabilirimbutce cok yuksek degılse bunuda alabılırsınız. https://www.hepsiburada.com/id-cool...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.83.3
H100 LS520'den daha mı iyidir?Çok fark ediceğini sanmıyorum h100 yeterli olur
520 daha iyi ama farka değer mi bilmiyorum3'e kadar çıkabilirim
H100 LS520'den daha mı iyidir?