- Tepki
- 5
8.000 TL bütçem var. Sizce en uygun PC toplama bu fiyata ne olabilir?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Masaüstü sadece kasa oyun amaçlı hocamBunları cevaplandırırsanız daha iyi öneriler yapabilirim
Masaüstü mü laptop mu?
Ofis amaçlı mı, oyun amaçlı mı?
Bütçenizin üzerine çıkabilir misiniz?
Masaüstüyse sadece kasa mı yoksa yanında monitör, kulaklık, mouse vb. şeyler de istiyor musunuz?
Dostum bu sistem nasıl uygun mu senin için eger biraz daha ekleyebilme şansın olursa rx 6500xt li sistemleri tavsiye ederim
Aquarius 3T12-1650 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T12-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Hocam çok fazla performans farkı olacağını sanmıyorum ya tabii ki +695 TL verip Asus alırsan performans artışı olacaktır ama bütçe kısıtlı olduğu için önerdimAnakartı kötü değil mi hocam
8.000 TL bütçem var. Sizce en uygun PC toplama bu fiyata ne olabilir?
eğer yeni bir sistem gelmezse bunu düşünüyorum hocamBu sistem işinizi görür gibi![]()
sağolasın hocamDiğer sitelere göre baktığımızda i3 12100f li 8000tl ye bir sistem göremiyorum fazla i3 10100f ve h510m var ama bunda i3 12100f ve h610m var yani senin tercihin dostum şimdiden hayırlı olsun
Umarım bütçenize göre en iyisini alabilirsiniz ama fiyatı artabilir dikkat edineğer yeni bir sistem gelmezse bunu düşünüyorum hocam
çok sağolun hocam sistem yok piyasadaArkadaşın önerdiği sistem bütçene göre gayet iyi. Birkaç yerden araştırma yaptım ama güzel sistem yok çok fazla.