Merhaba, 8-15 k bütçe aralığında 27” veya 32” 2k görüntü veya üstü monitör bakıyorum. Mimarlık işleri için kullanacağım ara da oyun da oynayabileceğim bir monitör önerirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Yukarıda ki arkadaşın önerdiği modeller hakkında yorum yapabilir misiniz?Renkler daha iyi olsun dersen bu
Daha oyuna yönelik bu
Merhaba, 8-15 k bütçe aralığında 27” veya 32” 2k görüntü veya üstü monitör bakıyorum. Mimarlık işleri için kullanacağım ara da oyun da oynayabileceğim bir monitör önerirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Daha çok tasarım ve mimarlık vb. işlerle uğraşacaksan attığım MSI daha iyi olur.Yukarıda ki arkadaşın önerdiği modeller hakkında yorum yapabilir misiniz?
Ona göre karar vereceğim.
Samsung ta ne sorunu var hocamDaha çok tasarım ve mimarlık vb. işlerler uğraşacaksan attığım MSI daha iyi olur.
Arkadaşın attıklarından ROG da oyuna yönelik alınabilir. Samsung önermem.
Bolca ışık sızması ve ghosting problemi olan bir seri.Samsung ta ne sorunu var hocam
Anladım hocamBolca ışık sızması ve ghosting problemi olan bir seriç
Evet çok öneriliyor ama hatası mevcutmuş.Samsung ta ne sorunu var hocam
Peki hocam bu nasılBolca ışık sızması ve ghosting problemi olan bir seri.
Oyun için birebir.Peki hocam bu nasıl
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Msi monitörü almayı düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.Daha çok tasarım ve mimarlık vb. işlerler uğraşacaksan attığım MSI daha iyi olur.
Arkadaşın attıklarından ROG da oyuna yönelik alınabilir. Samsung önermem.
Renkler daha iyi olsun dersen bu
Daha oyuna yönelik bu
Merhaba, Sol üst köşe de 1 adet ölü piksel mevcut bunu iade etmem gerekir mi ileride büyüme falan yapar öı?
Bence değişim iste ya da iade edip tekrar al az bir para değil bu monitörEkli dosyayı görüntüle 39646
Merhaba, Sol üst köşe de 1 adet ölü piksel mevcut bunu iade etmem gerekir mi ileride büyüme falan yapar öı?
Satıcıya mesaj attım, duruma göre direkt iade oluştururum olmadı. Hepsiburada aracılığıyla aldım problem olmayacağını düşünüyorum.Bence değişim iste ya da iade edip tekrar al az bir para değil bu monitör