8.750 TL ASRock AMD RX 6600 XT Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nowr.7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar arkadaşlar,

ASRock RX 6600 XT ekran kartı bu fiyata alınır mı sizce performansı vs yeterli olur mu?

https://www.trendyol.com/asrock/rad...ddr6-ekran-karti-rx6600xt-clp-8go-p-265974191

asrock.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Exe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37

Bu ekran kartı bu fiyata alınır mı sizce performansı vs yeterli olur mu
Evet amdnın bu kartı fiyat performans olarak gayet güzel bir kart OC destekli olmasıda ekstra bir artı kart için

Exe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Evet amdnın bu kartı fiyat performans olarak gayet güzel bir kart OC destekli olmasıda ekstra bir artı kart için

Performans olarak düşük olsada bütçe ve Nvidianın sunduğu teknolojileri göz önünde bulundurarak bunada bakmanızı öneririm.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446

Alınır tabiki ama almışken Xfx veya Sapphire model almanızı tavsiye ederim ben şahsen.

KS

nowr.7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Performans olarak düşük olsada bütçe ve Nvidianın sunduğu teknolojileri göz önünde bulundurarak bunada bakmanızı öneririm.
6600xt nin performansının 3060dan daha iyi olduğunu gözlemledim 2060 almaya çok sıcak bakmıyorum o yüzden

KS

nowr.7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Alınır tabiki ama almışken Xfx veya Sapphire model almanızı tavsiye ederim ben şahsen.
Sapphire ve xfx modelleri 2 fanlı olduğu için tercih etmedim xfxin 3 fanlı modeli de 1000 TL daha pahalı en uygun 3 fanlı model bu gibi duruyor

KS

nowr.7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Sapphire ve xfx modelleri 2 fanlı olduğu için tercih etmedim xfxin 3 fanlı modeli de 1000 TL daha pahalı en uygun 3 fanlı model bu gibi duruyor
Sapphire 2 fanlı ancak Sapphire'nin Nitro+ modelleri her zaman başarılı olmuştur. Malzeme kalitesi ve soğutma kalitesi çok iyidir. Radeon kartlarda en iyi ekran kartları Xfx ve Sapphire'de olur ve bu markalar sadece Radeon'a özel ekran kartı üretirler. Ancak size vermiş olduğum 3 fanlı Xfx marka ekran kartı Nitro+ modelden biraz daha iyidir soğutma olarak. Karar sizin. Ama alacaksanız fazlada beklemeyin birini alın geçin fiyatlar iyice artmaya başladı. İki gün önce 8500 TL olan Rog Strix 6600 XT bugün 9600 TL. :)

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Peki gigabyt gaming oc için ne düşünüyorsunuz
Xfx mi gigabyt mi daha avantajlı olur her ikisi de aynı fiyata bulunuyor piyasada
AMD Radeon ekran kartlarında Xfx veya Sapphireden şaşmamanızı tavsiye ederim. Çünkü bu markalar sadece Radeon 'a özel kart ürettikleri için daha iyi oluyorlar. Mesela Nvidia'da da Evga marka ekran kartları biraz daha iyi oluyor çünkü sadece Nvidia'ya özel ekran kartı üretiyorlar.

KS

nowr.7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sapphire 2 fanlı ancak Sapphire'nin Nitro+ modelleri her zaman başarılı olmuştur. Malzeme kalitesi ve soğutma kalitesi çok iyidir. Radeon kartlarda en iyi ekran kartları Xfx ve Sapphire'de olur ve bu markalar sadece Raedon ekran kartı üretirler. Ancak size vermiş olduğum 3 fanlı Xfx marka ekran kartı Nitro+ modelden biraz daha iyidir soğutma olarak. Karar sizin. Ama alacaksanız fazlada beklemeyin birini alın geçin fiyatlar iyice artmaya başladı. İki gün önce 8500 TL olan Rog Strix 6600 XT bugün 9600 TL. :)
Öneriler için teşekkür ederim. Ben de bu yüzden acele ediyorum az daha beklersek sistem toplamak hayal olacak gibi

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Kartın 3 fanlı olmasına gerek yok , 2 fanlı Asus dual 6600xt 65 dereceyi geçmiyor, ısınan bir kart değil 6600xt . Fiyata gelecek olursak fiyat pahalı. Tekrar değerlendirmelisiniz . Bu bütçeye yurt dışından 3060 gelebiliyor hatta bazen de indirimlerle bu fiyata yakın oluyor . Her haklukarda 3060 derim 2 si arasında kalsam .

KS

nowr.7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kartın 3 fanlı olmasına gerek yok , 2 fanlı Asus dual 6600xt 65 dereceyi geçmiyor, ısınan bir kart değil 6600xt . Fiyata gelecek olursak fiyat pahalı. Tekrar değerlendirmelisiniz . Bu bütçeye yurt dışından 3060 gelebiliyor hatta bazen de indirimlerle bu fiyata yakın oluyor . Her haklukarda 3060 derim 2 si arasında kalsam .
6600xt testlerde hep 3060ın üstünde performans veriyor pch dahil çoğu yerden incelemeleri izledim ayrıca doların artışından dolayı da fazla beklemek istemiyordum az önce xfx 6600xt siparişini verdim 8.9k ya

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
6600xt testlerde hep 3060ın üstünde performans veriyor pch dahil çoğu yerden incelemeleri izledim ayrıca doların artışından dolayı da fazla beklemek istemiyordum az önce xfx 6600xt siparişini verdim 8.9k ya
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Güzel tercih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri