- Tepki
- 45
max 800 tl bütçem var kablosuz gaming mouse lazım şarjlı olmalı aj199 olmaz vergiyle 900 oluyor
neler alınabilir bu fiyata kulaklıkta almayı düşünüyorum bütçe artarsa kulaklık sıkıntı olacako fiyata zor gibi biraz hocam ya
Kulaklığa bütçen ney belki ikisini dengeli ayarlarızmax 800 tl bütçem var kablosuz gaming mouse lazım şarjlı olmalı aj199 olmaz vergiyle 900 oluyor
Tam bütçe 1700tl 450 tl lik satiş yapicam akşam yapilirsa 1000 tl olacak mouse bütçesi kulaklik olarak 2. El artics 3 duşunüyorum kulaklık içinde 1000 tl bütçe olmaliKulaklığa bütçen ney belki ikisini dengeli ayarlarız
Blackshark v2x+aj199 ama kablosuz önermemTam bütçe 1700tl 450 tl lik satiş yapicam akşam yapilirsa 1000 tl olacak mouse bütçesi kulaklik olarak 2. El artics 3 duşunüyorum kulaklık içinde 1000 tl bütçe olmali
V2x kullanotorum zaten ve gramcık memnum deilim arızalı bu yüzden değiştireceğim ve katlanir kulaklik ostediğim için artics 3 duşundüm yada 1Blackshark v2x+aj199 ama
Hocam türkçeyi katletmeden nesinden memnun değilsiniz söyler misinixV2x kullanotorum zaten ve gramcık memnum deilim arızalı bu yüzden değiştireceğim ve katlanir kulaklik ostediğim için artics 3 duşundüm yada 1
Sesi yariya getirince sadece soldan geliyor sesi fulleyince cok az geliyor 60 yapincada çol fazla geliyor cızırtı var çok büyük ve katlanmıyor ve pc de denedim ayni laptopta denedim ayni ses sorunu düzelmiyorHocam türkçeyi katletmeden nesinden memnun değilsiniz söyler misinix
Garantiye gönderin bence.Sesi yariya getirince sadece soldan geliyor sesi fulleyince cok az geliyor 60 yapincada çol fazla geliyor cızırtı var çok büyük ve katlanmıyor ve pc de denedim ayni laptopta denedim ayni ses sorunu düzelmiyor
BencedeGarantiye gönderin bence.
Hocam mouse olarak 2.el deathadder v2 pro mu yoksa sıfır basilisk x mi daha mantıklıGarantiye gönderin bence.
Bence sıfır hasteHocam mouse olarak 2.el deathadder v2 pro mu yoksa sıfır basilisk x mi daha mantıklı
Bu arada neden garantiye göndermedim ürünüHocam mouse olarak 2.el deathadder v2 pro mu yoksa sıfır basilisk x mi daha mantıklı
2. El v2 proHocam mouse olarak 2.el deathadder v2 pro mu yoksa sıfır basilisk x mi daha mantıklı
Fırsatım olmadı yoğunum ama 1 hafta içerisknde gönderecegimBence sıfır haste
Bu arada neden garantiye göndermedim ürünü