Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi 2K 27'' ips panel monitör arıyorum. Aklımda 'ASUS 27" VG27AQ' monitörü var. Fiyat olarak diğerlerine göre uygun sanırım. Siz ne tavsiyede bulunursunuz? Bütçem de 8K TL.
yani bana göre en iyisi o zaten fiyat olarakta gayet iyi alınır hem ips panelMerhaba arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi 2K 27'' ips panel monitör arıyorum. Aklımda 'ASUS 27" VG27AQ' monitörü var. Fiyat olarak diğerlerine göre uygun sanırım. Siz ne tavsiyede bulunursunuz? Bütçem de 8K TL.
aqz biraz daha pahalı hocamvg27aqz iyidir. çok da alternatifin yok zaten
Farkları ney hocam?yani bana göre en iyisi o zaten fiyat olarakta gayet iyi alınır hem ips panel
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.137,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aqz biraz daha pahalı hocam
VG27AQ ile VG27AQZ arasındaki fark nedir hocam?vg27aqz iyidir. çok da alternatifin yok zaten
birtaneye yapmazlar bi kaçtane olması lazımİtopya da uyguna buldum sanırım? Ölü piksel çıkarsa değişim yapıyorlar mı?![]()
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG27AQZ ITOPYA'dawww.itopya.com
benim bildiğim yapmazlar ama vatan deneyip gönderiir ölü piksel çıkma olasılığı daha düşükVatandan alsak peki?
çok büyük bi fark yok aralarında
benim bildiğim yapmazlar ama vatan deneyip gönderiir ölü piksel çıkma olasılığı daha düşük