- Tepki
- 1
Merhaba 2k monitor arıyorum fakat fazla bilgim yok şuan bütcem 7000 8000 civarı yardımcı olabilecek varmı
Oyun, Render vb. nasıl bir kullanımınız olacak, eğer oyun ise ağırlıklı oynadığınız oyun türleri nelerdir ve ekran kartınız nedir?Merhaba 2k monitor arıyorum fakat fazla bilgim yok şuan bütcem 7000 8000 civarı yardımcı olabilecek varmı
Sadece oyun RUST,LOL,VALORANT V.S ekran kartıda AMD RX6750XT 12GBOyun, Render vb. nasıl bir kullanımınız olacak, eğer oyun ise ağırlıklı oynadığınız oyun türleri nelerdir ve ekran kartınız nedir?
Curved mı yoksa düz mü olsunSadece oyun RUST,LOL,VALORANT V.S ekran kartıda AMD RX6750XT 12GB
Curveda merakım varda beğenmezsem kötü olur düz tercihim şuanCurved mı yoksa düz mü olsun
Hocam o zaman 2k monitör yerine 240hz neden bakmıyorsunuz zaten işlemci tabanlı oyunlarSadece oyun RUST,LOL,VALORANT V.S ekran kartıda AMD RX6750XT 12GB
Asus TUF Gaming VG27AQ 27"Sadece oyun RUST,LOL,VALORANT V.S ekran kartıda AMD RX6750XT 12GB
Curveda merakım varda beğenmezsem kötü olur düz tercihim şuan
Merhaba 2k monitor arıyorum fakat fazla bilgim yok şuan bütcem 7000 8000 civarı yardımcı olabilecek varmı