Bugün "PCH GG8" geliyor, zaten konuyu görmüştünüz. Belki yükseltme seçenekleriyle uygun fiyata alabilirsiniz.80K bütçe ile sistem önerirmisiniz monitör dahil oyun için
sadece 1 monitör ve kasa alıcam ortalama 1 hafta sonrayaBugün "PCH GG8" geliyor, zaten konuyu görmüştünüz. Belki yükseltme seçenekleriyle uygun fiyata alabilirsiniz.
Monitörlerde de bu aralar bazı indirimler vardı, kasa belirlendikten sonra kalan bütçeyle değerlendirme yapılabilir.
Şu anda kullandığınız monitör var mı? Yani kaç farklı monitör alınacak? Ayrıca klavye, mouse, kulaklık vs. alınacak mı?
Merhabe bende alıcam ama sistem önerisiniz var mı iletişime geleçebilirmiyim beraber güzel bi sistem kuralımsadece 1 monitör ve kasa alıcam ortalama 1 hafta sonraya
Bana önerilenleri alabilirsin rahatlı hepsi fiyat performans ürünübende güçlü bir sistem kurmaya çalısıyorum
Konuyu siz açmamışsınız, yeni konu açsanız daha iyi olur. Bütçeniz nedir ?bende güçlü bir sistem kurmaya çalısıyorum
Tek şiddetli tavsiyem seçime kadar ne alabiliyorsan albende güçlü bir sistem kurmaya çalısıyorum
haklısın fıyatlar ucacaktırTek şiddetli tavsiyem seçime kadar ne alabiliyorsan al