böyle daha iyi oldu![]()
arkaşlar kardeşim oyun oynaması için bir bilgisiyar alıcağız roblox diyor braw stars birde minecraft diyor o oyunları kaldıra bilcek bir bilgisiyar önerebilirmisiniz
tam onu yazdım hocamböyle daha iyi oldu
![]()
böyle daha iyi oldu
![]()
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
hamgi sistem daha iyi hocam game garajdaki mi ince hesaptakimitam onu yazdım hocam![]()
ince hesaphamgi sistem daha iyi hocam game garajdaki mi ince hesaptakimi
Game garaj dakinde parça değiştirmek gerekiyor onda da fiyat artıyor.hamgi sistem daha iyi hocam game garajdaki mi ince hesaptakimi
ince hesap
Game garaj dakinde parça değiştirmek gerekiyor onda da fiyat artıyor.
Anakart uyumsuz olur.hocam birşey sormak istiyorum bende şuan H510mh var ve i5 11400 var bu işlemci apu olarak kulanıla biliyormuş bu 2 parçayı kardeşime versem ryzen 5 5600 alsam olurmu veya bu sistemdeki ryzem 5600 g yi alsam kendi sistemime mi taksam nasıl bir fikrir önerebilirsiniz
hayır hocam bu sistemdeki anakartı da alıcağım kendi sistemdeki anakart işlemciyi verip o anakart işlemciyi alıcağımAnakart uyumsuz olur.
yanlış anlamadıysam ekran kartı ve anakartı kardeşinize verip direk 5600g mi almak istiyorsunuz. eğer 5600g alıcaksanız tekrardan bir anakart almanız gerekiyorhocam birşey sormak istiyorum bende şuan H510mh var ve i5 11400 var bu işlemci apu olarak kulanıla biliyormuş bu 2 parçayı kardeşime versem ryzen 5 5600 alsam olurmu veya bu sistemdeki ryzem 5600 g yi alsam kendi sistemime mi taksam nasıl bir fikrir önerebilirsiniz
uyumlu olur o zamanhayır hocam bu sistemdeki anakartı da alıcağım kendi sistemdeki anakart işlemciyi verip o anakart işlemciyi alıcağım
arkaşlar kardeşim oyun oynaması için bir bilgisiyar alıcağız roblox diyor braw stars birde minecraft diyor o oyunları kaldıra bilcek bir bilgisiyar önerebilirmisiniz
hayır hocam sadece i5 11400 ve benim anakartımı vericeğim kardeşime ondan onun anakartı ve işlemciyi alıcağım eğer daha fazla performans verir iseyanlış anlamadıysam ekran kartı ve anakartı kardeşinize verip direk 5600g mi almak istiyorsunuz. eğer 5600g alıcaksanız tekrardan bir anakart almanız gerekiyor
uyumlu olur o zaman
siz ne düşünüyorsunuz hocam öyle daha fazla performans verebilirmihigh power 600w gold PSU ile alınabilir.![]()
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
dediğin şekilde yaspılabilirhayır hocam sadece i5 11400 ve benim anakartımı vericeğim kardeşime ondan onun anakartı ve işlemciyi alıcağım eğer daha fazla performans verir ise
siz ne düşünüyorsunuz hocam öyle daha fazla performans verebilirmi
olur hocamhayır hocam sadece i5 11400 ve benim anakartımı vericeğim kardeşime ondan onun anakartı ve işlemciyi alıcağım eğer daha fazla performans verir ise
siz ne düşünüyorsunuz hocam öyle daha fazla performans verebilirmi
daha yüksek bir performans alabilirmiyim pekidediğin şekilde yaspılabilir
daha yüksek performans verirmi pekiolur hocam
verir apu da grafik kartı olarak AMD daha iyi.daha yüksek bir performans alabilirmiyim peki
daha yüksek performans verirmi peki
veya hocam 2 el veya normal olaark tek tek sistem toplasak sade 5600 alsam nasıl olur öyle bir sistem bulabilirmiyimverir diye düşünüyorum
hocam yok rx 6600 ile kulanacağım sadece i5 11400 ryzen 5600g yi kardeşimle taaks gibi birşey yapıcağım ve hocam sade 5600 lü bir sistem toplana bilirmi ?verir apu da grafik kartı olarak AMD daha iyi.
5600 alırsanız yanına ekran kartıda almak zorunda kalırsınız eğer sadece işlemci ve anakart düşünüyorsanız sıfırını bile alırsınızveya hocam 2 el veya normal olaark tek tek sistem toplasak sade 5600 alsam nasıl olur öyle bir sistem bulabilirmiyim
hocam yok rx 6600 ile kulanacağım sadece i5 11400 ryzen 5600g yi kardeşimle taaks gibi birşey yapıcağım
ekran kartsız oynucaksanız sadece 5600g ile oynayabilirsiniz ( APU ) olarak5600 alırsanız yanına ekran kartıda almak zorunda kalırsınız eğer sadece işlemci ve anakart düşünüyorsanız sıfırını bile alırsınız