23k dan yukarı çıkmıyor mu ? Hangi sistem ? 1080p de 8gb sorun yaratmaz.Hazır sistem alıcam fakat ekran kartının 8 gb olması beni düşündürüyor . Tek tek toplamaktan da anlamadığım için hazır sistem alıcam önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim bütçem 23k
23k dan yukarı çıkmıyor mu ? Hangi sistem ? 1080p de 8gb sorun yaratmaz.
Attığın sistemdeki güç kaynağı cidden kötü, eğer onu alıcaksan vento olan kasayı seç en az. 4060ti çıkar o bütçeyesistem bu fakat ssd değişikli yapıcam ondan dolayı 23k ya çıkıyor bütcem de max 25k olur![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
knk kusura bakma anlamadığım için soruyorum şimdi 8gb ekran kartı ileri süreçte beni etkiler mi pekiAttığın sistemdeki güç kaynağı cidden kötü, eğer onu alıcaksan vento olan kasayı seç en az. 4060ti çıkar o bütçeye
Şuna xpg ram seçersin bide bütçe varsa 800tl ye Netac 1TB seçersinSpace 5A-4060Ti - Game Garaj
Space 5A-4060Ti, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia RTX 4060 ekran kartına sahip, Space 5A-4060Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Anakart markası hoşuna gitmezse msi seçersin
Şu anda bile oyunlar çok vram istiyor büyük ihtimalle birkaç yıl daha götürür fakat her türlü etkilerknk kusura bakma anlamadığım için soruyorum şimdi 8gb ekran kartı ileri süreçte beni etkiler mi peki
Etkilemezknk kusura bakma anlamadığım için soruyorum şimdi 8gb ekran kartı ileri süreçte beni etkiler mi peki
anladım kanka ne yapmalıyım rx tarafına yönelsem onunla alakalı hazır sistem bulamadımŞu anda bile oyunlar çok vram istiyor büyük ihtimalle birkaç yıl daha götürür fakat her türlü etkiler
Uzun bir süre daha sorun yaratacağını sanmıyorum. Şuanda çoğu oyuna yetiyor.knk kusura bakma anlamadığım için soruyorum şimdi 8gb ekran kartı ileri süreçte beni etkiler mi peki
Bu dlss şeyleri yüzünden zaten çıktı bu 8gb ekran kartı muhabbeti reis yoksa çoğu kart 12gb üretiliyordu bu 8gb olduğuna bakma kart gayet güçlü paran varken al ama iyi araştır öyle al daha iyi sistem bulabilirsin belki her geçen gün fiyatlar artıyor ben 1.5 yıl önce bütün her şey dahil kredi çekip aldım toplam 15k ödedim şimdi toplamaya kalksam 25-30k arası falan ediyoranladım kanka ne yapmalıyım rx tarafına yönelsem onunla alakalı hazır sistem bulamadım
teşekkür ederim knk senin bildiğin var mı güzel bi sistem benim bütcem 23 k ama monitörüm de yok 25 k ya çıkarsam kötü bi mönitör alıcamBu dlss şeyleri yüzünden zaten çıktı bu 8gb ekran kartı muhabbeti reis yoksa çoğu kart 12gb üretiliyordu bu 8gb olduğuna bakma kart gayet güçlü paran varken al ama iyi araştır öyle al daha iyi sistem bulabilirsin belki her geçen gün fiyatlar artıyor ben 1.5 yıl önce bütün her şey dahil kredi çekip aldım toplam 15k ödedim şimdi toplamaya kalksam 25-30k arası falan ediyor
Şu anki piyasayı hiç bilmiyorum reis bilindik sitelere bakabilirsin benim zamanımda gaminggen iyi fiyat veriyordu bir de ben şansıma pc hocasının fırsat pclerinden almıştım 9500tlye 2060 sistem vermişti şimdi sadece ekran kartının fiyatı sistemin fiyatına bedel o kadar uçtuki fiyatlar ne söylesem yalan olurteşekkür ederim knk senin bildiğin var mı güzel bi sistem benim bütcem 23 k ama monitörüm de yok 25 k ya çıkarsam kötü bi mönitör alıcam
evet evet haklısın her şey çok zamlandı . ben pek anlamadığım için sana sorsam bu pcnin ne gibi eksikleri var bana söylermisin https://www.itopya.com/ataberk-doga...le-8gb16gb-ddr4480gb-nvme-_h23907#kategori_16Şu anki piyasayı hiç bilmiyorum reis bilindik sitelere bakabilirsin benim zamanımda gaminggen iyi fiyat veriyordu bir de ben şansıma pc hocasının fırsat pclerinden almıştım 9500tlye 2060 sistem vermişti şimdi sadece ekran kartının fiyatı sistemin fiyatına bedel o kadar uçtuki fiyatlar ne söylesem yalan olur
Hocam bundaki güç kaynağı çöp gidip vento 550w yapsan bide işlemci r5 5600 yapsan zaten 23.8k yapıyor. Bütçe çıkıyorsa 1000tl daha ekleyip 4060ti alabiliyorsun. 4060 alcaksanda şunu alırsın meselaevet evet haklısın her şey çok zamlandı . ben pek anlamadığım için sana sorsam bu pcnin ne gibi eksikleri var bana söylermisin https://www.itopya.com/ataberk-doga...le-8gb16gb-ddr4480gb-nvme-_h23907#kategori_16
Reis bileşen kıyaslama yapmak bana düşmez onu daha bilgili birisinden alsanız daha iyi olur ben kendime göre yorum yaparım ama yaptığım yorumlar yanlışta çıkabilir o yüzden bilgili birisinden yorum alırsanız sizin için daha iyi olur ama illa soracaksanız işlemci 5600 olmaması kötü ve psu da kötü ayrıca bence anakart bi tık daha yüksek olabilirdi ama onu koy bunu koy zaten 25k olur kasaevet evet haklısın her şey çok zamlandı . ben pek anlamadığım için sana sorsam bu pcnin ne gibi eksikleri var bana söylermisin https://www.itopya.com/ataberk-doga...le-8gb16gb-ddr4480gb-nvme-_h23907#kategori_16
4060ti sistemin linkini atarmısın peki reisHocam bundaki güç kaynağı çöp gidip vento 550w yapsan bide işlemci r5 5600 yapsan zaten 23.8k yapıyor. Bütçe çıkıyorsa 1000tl daha ekleyip 4060ti alabiliyorsun. 4060 alcaksanda şunu alırsın mesela
Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj
Pulse 5A-RTX 4060, AM4 AMD Ryzen işlemci seçenekleri ve son nesil Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile, Pulse 5A-RTX 4060 hazır sistem oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Attım zaten, özelleştirme olarak ne yapacağınıda söyledim.4060ti sistemin linkini atarmısın peki reis
4060ti yapamadım ondan dedimAttım zaten, özelleştirme olarak ne yapacağınıda söyledim.
Son attığım değil zaten yukarıda attım. Bir daha atayım4060ti yapamadım ondan dedim
tamamdır reis eyvallahSon attığım değil zaten yukarıda attım. Bir daha atayım
Şuna xpg ram seçersin bide bütçe varsa 800tl ye Netac 1TB seçersinSpace 5A-4060Ti - Game Garaj
Space 5A-4060Ti, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia RTX 4060 ekran kartına sahip, Space 5A-4060Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Anakart markası hoşuna gitmezse msi seçersin