9000TL 3dmax için bilgisayar öneri

cantekinkaya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,
Sadece 3dmax ve autocad için kullanılacak bir kasa gerekiyor. Maksimum bütçe 9bin yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,279
SSE4.2 işletim setine sahip 64-bit Intel® veya AMD® çok çekirdekli işlemci kullanım için yeterlidir. Sertifikalı grafik kartları listesindeki grafik kartlarının tercih edilmesi önerilir. Ortalama 8 GB RAM veya üzeri RAM önerilmektedir. Kurulum için minimum 9 GB disk alanı gerekir. GeForce kartları 3ds Max'te iyi çalışabilirken, Autodesk'in resmi politikası "yalnızca profesyonel NVIDIA Quadro ve AMD FirePro grafik aile kartlarını önerip desteklemesidir..

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Merhaba,
Sadece 3dmax ve autocad için kullanılacak bir kasa gerekiyor. Maksimum bütçe 9bin yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer bir aksilik olmazsa, yakın zamanda PC Hocası'nın uygun fiyatlı bir sistemi yayınlanacak. @OceanLaB
1666133831438.png

Bu sistemlerin yayınlanmasını beklerken, bütçenize 50-100 demeden eklemeler yapmaya çalışın.
Bazen sistemler satışa sunulduğunda özelleştirme seçenekleri oluyor. Fiyatları gayet iyi olabiliyor.
Misal, sistem 8 GB RAM ile yayınlandıysa, özelleştirmelerde yanına +8 GB RAM ekler, öyle alırsınız.
Veya +200 TL fark verip daha iyi bir kasa seçebiliyorsunuzdur, bunu değerlendirir öyle satın alırsınız.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537

umutbedir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21

Bütçenize uygun bunu buldum sadece

3DS Max kullanmış birisi olarak laptop ile üniversitede ilerledim. Bütçem yok diye aşağıda bulunan sistem özellikerine ait bir bilgisayar kullandım. Mutlu hocamın attığı sistemle rahatlıkla işlem yapabilirsiniz.

Laptop Özellikleri ;
Marka : HP Pavilion
İşlemci : intel i5 8265U 1.8GHz 8th
Ram : Samsung 4GB DDR4 2666MHz
Ekran kartı : MX110 2GB : UHD 620
SSD : Samsung 480GB NVME SSD

3ds max - autocad - csgo - crysis 3 - witcher 3 - gibi birçok olayda kullandım ve problem yaşamadım. Buna Photoshop ve Illustrator programlarında büyük tasarım yapmak da dahil.

KS

cantekinkaya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Bütçenize uygun bunu buldum sadece
Hocam öneriniz için teşekkür ederim anakartı b460 ve ekran kartını çift fanlı yapmam sizce mantıklı mı? Ayrıca ssdyi 500gb kesin yapacağım

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Hocam öneriniz için teşekkür ederim anakartı b460 ve ekran kartını çift fanlı yapmam sizce mantıklı mı? Ayrıca ssdyi 500gb kesin yapacağım
Hayır anakartı yükseltmeyin.

Ekran kartı 2 fanlı daha iyi olacaktır.

SSD yükseltmesi bence de gerekli.

Ram 8 gördüm,16 imiş. Sıkıntı yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri