Soru 9070Xt İ5 10600 Ile İdarelik Olurmu?

rootyshaco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
i5 10600
Ekran Kartı
9070XT
Forum forum dolaşıyorum lütfen cevap vermeden geçmeyin konu hakkında bilgiye sahipseniz yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni bir sisteme geçmek istiyorum güncel olarak kullandığım sistemi aşağıya bırakıyorum.

MSI GTX 1660 SUPER GAMING X
İ5 10600
MSI B460 TOMAHAWK
COOLERMASTER LİQUİD ML240L
CORSAİR VENGEANCE DDR4 2X8 3200mHz
500GB SSD( marka model tekrar bakmak istemedim konumuzla alakası yok zaten)
2TB HDD
Coolermaster H500 Kasa

Corsair RM750W 80+ Gold

Kullandığım sistem bu Hazır sistem alacak param yok ve bir an önce sistemi yenilemek istiyorum o yüzden kampanya kovalayıp veya taksitle birlikte tek tek parça almak istiyorum sistemde 9070XT kullanmaya karar verdim ekran kartı olarak gerçekten kartı bir süredir takip ediyorum 2K üzerinde full ayarlarda düz frame gen ile birliktede olsa her türlü yetiyor zaten mfg gibi bir teknolojiye ihtiyacım yok.

Asıl sorum: Önce ekran kartını değiştirerek yenilemeye başlamak istiyorum çünkü işlemci anakart ram hepsi birbirine bağlı ddr5 sisteme geçicek olursam malum ram fiyatlarından dolayı biraz zor olur. o yüzden bu sisteme 9070XT taksam i5 10600 ile birlikte darboğaz fazla olsada performansı tatmin edici olurmu? genel olarak hala yüksek ayarlarda akıcı oyun oynayabileyim bana yeter şuanki ekran kartım ile kullandığım sistemden her türlü fazla performans vereceğini düşünüyorum zaten anakart pcie 3.0 onunda etkisi var fakat sanırım %2,3 max oynuyor fps farkları onu önemsemedim sizce yapabilirmiyim yapmalımıyım?

Ek olarak reşit olmadığım için herhangi bir aylık maaşla hızlı şekilde para biriktirip ekran kartını aldıktan sonrada ddr5 e geçecek gücüm yok bu bahsettiğim 9070xt i5 10600 kombini ile sanırım bi 6 ay falan gitmem lazım ona göre yorumlarsanız sevinirim.

Konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin olamadım ama sonuçta PC toplama oluyor diye düşünüyorum başka parça değişmesi gerekip gerekmediğini bilmiyorum. açıklayıcı şekilde konuşursanız sevinirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri