Hocam monitör buna bak 1000 TL indirimde f/pNV3 1TB SSD, 32GB G SKILL TRIDENT 6.400MHZ CL32 RGB DUAL KIT RAM. Kasayı da bıtfenıx AL118 850W 80+ BRONZE den yana yaptım. Monitör: Gıgabyte G25F2 aldım.
Hocam monitör buna bak 1000 TL indirimde f/pNV3 1TB SSD, 32GB G SKILL TRIDENT 6.400MHZ CL32 RGB DUAL KIT RAM. Kasayı da bıtfenıx AL118 850W 80+ BRONZE den yana yaptım. Monitör: Gıgabyte G25F2 aldım.
Hocam aldım artık. Ve 320HZ ama 0.5ms MPRT. GtG olsaydı direkt onu alırdım ama mprt olması eksi yazdı. Ve şu anki monitörüm de 200HZ yeterli şu an için. Zaten aşırı oyun oynayamam öğrenciyim.Hocam monitör buna bak 1000 TL indirimde f/p
Lenovo 1 ms (GTG)Hocam aldım artık. Ve 320HZ ama 0.5ms MPRT. GtG olsaydı direkt onu alırdım ama mprt olması eksi yazdı. Ve şu anki monitörüm de 200HZ yeterli şu an için. Zaten aşırı oyun oynayamam öğrenciyim.
Valla hocam aldım artık dediğim gibi zaten aşırı oynayamam. 200HZ işimi görür.Lenovo 1 ms (GTG)
0.5ms MPRT
Karar senin hocam ama rekabetçi ağırlıklı oyun oynuyorsan ciddi fark oluştururdu.Valla hocam aldım artık dediğim gibi zaten aşırı oynayamam. 200HZ işimi görür.
Hayırlı olsun tekrardan çok güzel bilgisayar dizmişsiniz.NV3 1TB SSD, 32GB G SKILL TRIDENT 6.400MHZ CL32 RGB DUAL KIT RAM. Kasayı da bıtfenıx AL118 850W 80+ BRONZE den yana yaptım. Monitör: Gıgabyte G25F2 aldım.
Hocam valo cs mınecraft COD gircem o tür oyunlar ama çok oynayamam zaten.Karar senin hocam ama rekabetçi ağırlıklı oyun oynuyorsan ciddi fark oluştururdu.
Teşekkür ederim hocam 4 yıldır hayalimdi baya araştırıyordum 4 yıllık emeğin sonucu. Baya heves etmiştim.Hayırlı olsun tekrardan çok güzel bilgisayar dizmişsiniz.
O zaman tam senlik imkan varsa iptal edip al derim normal fiyatı 7.4k ,2 gündür bu rakamlara veriyorlarHocam valo cs mınecraft COD gircem o tür oyunlar ama çok oynayamam zaten.
Teşekkür ederim hocam 4 yıldır hayalimdi baya araştırıyordum 4 yıllık emeğin sonucu. Baya heves etmiştim.
Hocam açtım artık kutuyu ve çok uğraşmakta istemiyorum. Düşünceniz için teşekkür ederim.O zaman tam senlik imkan varsa iptal edip al derim normal fiyatı 7.4k ,2 gündür bu rakamlara veriyorlar
İleride 2K 240HZ civarı birşey düşünüyorum zaten. Şu anda ana yatırımı kasa içine yaptım ekipman halledilir.9070XT 2K bi' kart, keşke 2K bir monitör alsaydın.
1080P ve rekabetçi oyunculuk için zaten işlemciye yük binecek, tabi ileride 2K'da oynarım dersen yatırım olmuş olur.
Hocam 9070XT PULSE aldım bile sistemide kurdum ama daha test etme ve oyun oynama şansım olmadı.5070 al gigabayt alma ama
Hayırlısı olsunHocam 9070XT PULSE aldım bile sistemide kurdum ama daha test etme ve oyun oynama şansım olmadı.
Teşekkür ederimHayırlısı olsun