9070Xt Ni̇tro+ Gari̇p Ses

mendow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
9070xt nitro+ aldım ilk hafta bir problem yoktu fakat 2. hafta bu sesi çıkarmaya başladı bobin inlemesi gibi geliyor ama sizce bir problem yaratır mı? ya da ilerde geçer mi? Kasa kapağını kapatınca sesi duymuyorum zaten.

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
9070xt nitro+ aldım ilk hafta bir problem yoktu fakat 2. hafta bu sesi çıkarmaya başladı bobin inlemesi gibi geliyor ama sizce bir problem yaratır mı? ya da ilerde geçer mi? Kasa kapağını kapatınca sesi duymuyorum zaten.

Kasa kapalıyken duyulmuyorsa kafaya takılacak bi' şey değil. Öyleyken bile çok rahatsız edici seviyede olsaydı sorun olurdu. Genel olarak CW her kartta olma ihtimali var zaten, dilersen uygulamadan undervolt yapabilirsin, ses kesilme ihtimali olabilir.

KS

mendow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki 9800x3d için bir rehber var mı güvenilir ayrıca 9800x3d için ramleri kaç mhz ye ayarlamalıyım

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
Peki 9800x3d için bir rehber var mı güvenilir ayrıca 9800x3d için ramleri kaç mhz ye ayarlamalıyım
Aynı kanalı incelersen bi' çok konuda faydalı içerikler var.
İşlemci için herhangi rehbere ihtiyacın yok zaten, güçlü bi' oyun işlemcisi.
AMD kanadında 6000Mhz şu an için en stabil görülen değerler, fazlasına da şu an pek ihtiyaç duymazsın zaten ama farklı değerleri de deneyip stabil çalışıyor mu deneyebilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri