Öneri 9800X3D Için Asus Anakart Önerisi

Hasan salaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler dostlar önümüzdeki ay DDR5'e geçeceğim işlemcim ise 9800X3D olacak.
Şu an kullandığım kasadan tutun güç kaynağı ve ekipmanlarına kadar ASUS marka kullanıyorum ve alacağım anakartında ASUS olmasını istiyorum(20k bütçeyi zorlayabilirim)

İlk başta aklımdaki anakart buydu Asus TUF Gaming X870-Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart

Fakat sonradan bu anakart dikkatimi çekti Asus ROG Strix B850-E Gaming WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart

Fiyatları neredyse aynı.

Bu iki anakarttan birini almayı düşünüyorum(ben düşünüyorum tabii sizin başka önerileriniz olabilir) 9800X3D'yi besleme konusunda bir sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Sizin düşünceniz veya varsa öneriniz nedir?

Bu arada herhangi bir overclock işlemi yapmayacağım

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,772
İyi günler dostlar önümüzdeki ay DDR5'e geçeceğim işlemcim ise 9800X3D olacak.
Şu an kullandığım kasadan tutun güç kaynağı ve ekipmanlarına kadar ASUS marka kullanıyorum ve alacağım anakartında ASUS olmasını istiyorum(20k bütçeyi zorlayabilirim)

İlk başta aklımdaki anakart buydu Asus TUF Gaming X870-Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart

Fakat sonradan bu anakart dikkatimi çekti Asus ROG Strix B850-E Gaming WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart

Fiyatları neredyse aynı.

Bu iki anakarttan birini almayı düşünüyorum(ben düşünüyorum tabii sizin başka önerileriniz olabilir) 9800X3D'yi besleme konusunda bir sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Sizin düşünceniz veya varsa öneriniz nedir?

Bu arada herhangi bir overclock işlemi yapmayacağım
Boyle gosterisli bir anakart alabilirsin.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,772
hocam benim paylaştığım 2 anakart ve sizin paylaştığınız anakart 9800x3d yi sorunsuz çalıştırır mı
fazdan kaynaklı bir sorun olmaz dimi?
Calistirir tabikide ama attigim 2 sindende daha iyi gibi tekrar arastirip hangi noktalarinin daha iyi oldugunu yazacagim.

KS

Hasan salaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Calistirir tabikide ama attigim 2 sindende daha iyi gibi tekrar arastirip hangi noktalarinin daha iyi oldugunu yazacagim.

Asus Rog Strix X870-F Gaming Wi-Fi​

hocam bu anakartta karar kıldım faz yapısı ve fazların ürettiği amper çok iyi

bundan önceki attığım anakartlar faz başına 90a üretiyordu

ama bu anakartta faz başına 110a üretiyor fiyatıda diğerlerinden pek fazla değil

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri