990X GAMING & AMD 9590 SORUN

KS

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hemen deniyorum ve sonucu birazdan yaziyorum

Yine ayni hatayi veriyor baska bir nedeni olabilir mi acaba ?

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakartın o işlemciyi desteklemiyor. Aşağıda attığım kısımda desteklenen işlemcilerin listesi var tam marka ve modeli ile internette aratırsan veya buradan yazarsan yeniden link atabilirim.

TIKLAYIN

KS

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
masraf çıkmasın dedikçe biryerden patlak vermeye başladı forumda MSI hocam önermişti anakartı ama desteklemiyormuş elimizde kaldı nanokatalogdan değişim talebinde bulundum bakalım ne cevap verecekler Gigabyte GA-990FX Gaming anakart ile değiştirecem kabul ederlerse tabi etmezlerse eğer işlemciyi elden çıkarmaya bakacam ki şuan için bu aldığım anakart 970 gamingden bir + getiri sağlamadı bana :(

PCMaster' Alıntı:
bios gncellemeyı denedın mı dostum

denedim hocam olmadı eski işlemciyi taktım geri 9590 ı süs diye taşıyoruz bakalım ne olacaksa  en kısa sürede elimden çıkarmam lazım bu işlemciyi

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Değişim talebini büyük ihtimal ile kabul ederler sonuçta tekrar anakart alacağınız için sorun olacağını sanmıyorum.

KS

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
dostum vallahi bugun rüyalarıma girdi senin mevzu

hayırlısı olsun hocam ne yapalım olan oldu artk site değişim talebini onaylamamış nedense anlamadım işlemciyi internet sitelerine koydum 8350 ile tks edebilirsem eğer kurtulurum edemezsem elimde patladı işlemci

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arayıp konuşmanızı öneririm daha üst model anakart ile değiştireceğinizi belirtin işlemcim ile uyum sağlamıyor derseniz değiştirebilirler.

KS

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Arayıp konuşmanızı öneririm daha üst model anakart ile değiştireceğinizi belirtin işlemcim ile uyum sağlamıyor derseniz değiştirebilirler.

numaralarını aradım ama bakan olmadı p.tesi bir daha arayacam bakalım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri