- Tepki
- 0
9000 tl ye bilgisayar toplanır mı toplanırsa yardım eder misiniz
apu toplanır9000 tl ye bilgisayar toplanır mı toplanırsa yardım eder misiniz
Hocam toplanır ama fırsat beklerseniz güzel şeyler alabilirsiniz ben 4 ay önce itooyadan 8 k ya 1660 ti sistem aldım9000 tl ye bilgisayar toplanır mı toplanırsa yardım eder misiniz
hocam yanlış anlamayın 4 ay önceye göre fiyatlar kat kat arttı şuan 8kyya APU sistem toplanır ileride ekran kartı eklemesi yapılır ama direk hazır sistem almak isteniyorsa 2.el alınması gerekirHocam toplanır ama fırsat beklerseniz güzel şeyler alabilirsiniz ben 4 ay önce itooyadan 8 k ya 1660 ti sistem aldım
Hocam haklısınız ama nadir olsada geliyorhocam yanlış anlamayın 4 ay önceye göre fiyatlar kat kat arttı şuan 8kyya APU sistem toplanır ileride ekran kartı eklemesi yapılır ama direk hazır sistem almak isteniyorsa 2.el alınması gerekir
tabi ki illa denk gelir ama ne zaman geleceği kesin değil o yüzden şuan APU toplamak daha mantıklı geliyor bana şahsen ileride bütçe olduğu zaman ekran kartı ilavesi yapılırHocam haklısınız ama nadir olsada geliyor
Hocam aslında rx 6500 XT li baya geliyo 9 k yatabi ki illa denk gelir ama ne zaman geleceği kesin değil o yüzden şuan APU toplamak daha mantıklı geliyor bana şahsen ileride bütçe olduğu zaman ekran kartı ilavesi yapılır
izlediğim kanallarda görmedim ama başka kanallarda geliyor ve site güvenilir ise kaçırılmazHocam aslında rx 6500 XT li baya geliyo 9 k ya
2. el orta bir şeyler toplanır diye düşünüyorum9000 tl ye bilgisayar toplanır mı toplanırsa yardım eder misiniz