$60 ila $70 dolar arası (mikrofonsuz olabilir) oyun için kulaklık tavsiyesi

olgay_sen16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar, çoğu oyuncu kulaklıklarının göz boyama olduğunu düşünüyorum ve boşa para vermek istemiyorum. Bu yüzden stüdyo kulaklıkları bana daha yakın geliyor çünkü sesi çok iyi ve net şekilde çıkaracağını düşünüyorum. Görünüş olarak iyi olması önemli değil çok işlevli olsun ve fiyatının hakkını veren bi performans sergilesin yeter. Blue Yeti mikrofonum olduğundan mikrofona önem vermiyorum. Kısacası bana fiyatının hakkını gerçekten veren oyun için kulaklık önerir misiniz?

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba, kanka

Tavsiyem Türkiye'den alman hem garantisi olur, ama bazı kulaklıklar maalesef ülkemizde vergilendirmeler'den dolayı pahalı ilk önerilerim, Türkiye'den diğerleri amazondan.

1-Asus strix 2.0 ses kartı yok ama gayet güzel ses veriyor kulağı güzel sarıyor denedim gayet güzel 299 TL

2-Hyper x cloud core 297 TL ses kartı olmasa'da gayet güzeldir.

Amazon.com 

1-Corsair 7.1 ses kartlı  59 dolar fiyatı var ses kartı olması ve 7.1 olması gayet güzel

İyi forumlar.

KS

olgay_sen16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
Merhaba, kanka

Tavsiyem Türkiye'den alman hem garantisi olur, ama bazı kulaklıklar maalesef ülkemizde vergilendirmeler'den dolayı pahalı ilk önerilerim, Türkiye'den diğerleri amazondan.

1-Asus strix 2.0 ses kartı yok ama gayet güzel ses veriyor kulağı güzel sarıyor denedim gayet güzel 299 TL

2-Hyper x cloud core 297 TL ses kartı olmasa'da gayet güzeldir.

Amazon.com 

1-Corsair 7.1 ses kartlı  59 dolar fiyatı var ses kartı olması ve 7.1 olması gayet güzel

İyi forumlar.

Asus alacağım sanırım. Aralarından en iyi o gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri