Acaba hangi parça bozuk..

kenan3507

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkeze merhabalar arkadaşlar ben bir bilgisayar kullanıcısıyım. Yani.... Konuya giremedim pardon düzeltiyorum :)

Şimdi benim bi anakartım var yani işlemcimde var işlemcim intel e8500 core 2 duo "core2duo dediğime bakmayın canavar gibidir kendisi 6 mb cache var yav saat gibi maşşallah" neyse 2+4 gb olmak üzere 1333mhz ddr3 ram takılıydı son zamanlarda bilgisayar açılış ekranında takılma vs yaşamaya başladı sonrasında ise hiç açılmıyordu yani bilgisayarı aç tuşuna basıyorum fan böyle vuuuu diye hızlanıyor sonra tık elentirik kesiliyor sonra bidaha açılıyor bilgisayar. Neyse 4lüğü falan çıkardım dedim haa 4lük yanmış bilgisayarda çok yavaşladı 2 gb lik ile. Bende gittim bi 4lük daha aldım. Onu taktım yine aynı sorun var. Bende diyorum ki bu sorun acaba power supplyde olabilirmi ? Yada nerede olabilir hocalar piste bekleniyorsunuz ::) Saygılar :)

E

expert

Guest
Power dan da olabilir yada kartta da problem olabilir power deneyerek bulabilirsin
Sorunu

KS

kenan3507

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar poweri değiştirdim aynı sorun çıktı bende bilgisayarcıya gittim deneyelim ne varsa diye ilginç bi şekilde ram taktık çalıştı ama ne yeni gelen sıfır ram yeni eski ramle çalışmadı... Neyse sıfır aldığımız ramde bozukmuş kısacası :)

O

Oğuzhan

Guest
kenan3507' Alıntı:
Arkadaşlar poweri değiştirdim aynı sorun çıktı bende bilgisayarcıya gittim deneyelim ne varsa diye ilginç bi şekilde ram taktık çalıştı ama ne yeni gelen sıfır ram yeni eski ramle çalışmadı... Neyse sıfır aldığımız ramde bozukmuş kısacası :)

Sorun çözüldü mü bari

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri