Yardım Acer An515-43 Laptop Acer Yazısında Takılıyor

muhammedlazoglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar merhaba, Acer Nitro 5 laptopum var ve son kapattığımdan beri açılmıyor, gayet normal çalışıyordu son seferde oyun oynadım kapattım daha sonra açmak istediğimde Acer yazısı takılı kaldı ve açılmadı Windows yazısı gelmiyor. Otomatik onarım hazırlanıyor yazısı geliyor ama onarım yaptığımda açılmadı. İçinde düğün fotolarım vs olduğu için format atamıyorum bir çözümü var mı bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? HD, SSD, RAM'ler ve BIOS pilini de söküp taktım ama bir değişiklik yok. Benim için çok önemli yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_6711.jpeg
    IMG_6711.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 9

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Yapabiliceklerin ;

Biosa girip Windows USB si ile işletim sistemini onarmak ya da yükseltmek, Formatı önermiyorum veri kaybı yaşanır.

Diğer seçeneğin ekran kartını sıfırlamak ; Öncelik Bios ile işletim sitemini kurtartmak.

Ekran kartı resetleme tuşları; Win + Ctrl + Shift + B'dir. Bu tuş kombinasyonu, Windows bilgisayarda hızlıca ekran kartını yenilemek için kullanılır.
Ekran kartı resetlemeden sonra ekran kendi kendine bir kaç defa gidip gelir sonra düzelir.

İşlemleri dikkatlice yapmanı öneririm yanlışlıkla verilerin silinmesi durumunda ücretli veri kurtarma proğramı kullanmak zorunda kalabilirsin, ücretsiz versiyonlar kurtarmıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri