Yardım Acer Laptop Ssd'yi Görmüyor

Melkiadesk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar merhaba, Acer laptopa m2 yuvası olduğu için(internette de biraz araştırdım aynı modelin bir üst versiyonuna(herşey aynı sadece ssd eklemişler) ssd ekleyerek satışa sunmuşlar) bende yeni bir ssd siparişi vererek laptopa takmayı denedim fakat dünden beri hangi yöntemi denesem de alet bir türlü ssdyi görmüyor.

Laptopun tam modeli : Acer a515-41g-t48q

İnternette biraz araştırdım bios main menusunde ctrl+s basarak disable felan bende öyle birşeyler çıkmıyor. 4 farklı ssd denedim hiçbirini görmüyor(ikisinde windows kuruluydu). Format menusunde sürücü yükledim oda olmadı.

Bios freedos.

Sorun için yardım ve görüşlerinizi istiyorum.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
biosta takılı donanımlarda gozukuyor mu öyle bi bölüm vardı sanırım

Cem Kaynar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar merhaba, Acer laptopa m2 yuvası olduğu için(internette de biraz araştırdım aynı modelin bir üst versiyonuna(herşey aynı sadece ssd eklemişler) ssd ekleyerek satışa sunmuşlar) bende yeni bir ssd siparişi vererek laptopa takmayı denedim fakat dünden beri hangi yöntemi denesem de alet bir türlü ssdyi görmüyor.

Laptopun tam modeli : Acer a515-41g-t48q

İnternette biraz araştırdım bios main menusunde ctrl+s basarak disable felan bende öyle birşeyler çıkmıyor. 4 farklı ssd denedim hiçbirini görmüyor(ikisinde windows kuruluydu). Format menusunde sürücü yükledim oda olmadı.

Bios freedos.

Sorun için yardım
Disk yönetimi bölümünden baktınızmı?

NIKETSAT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptopun Express i düşükse ve SSD nin yuksekse okumayabilir. Çok emin değilim ama

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri