Yardım Acer Nitro 16 Siyah Ekran Sorunj

HarbiMachina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
.
Ekran Kartı
.
Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin Bilgisayarı daha dün aldım acer nitro 16 rtx 4070 ryzen 7 7840hs modeli ilk geldiğinde ekran geliyordu elimde format flashi vardı Windows 10 onu 11 yükseltmek için kopyalayıp silip 11 kurdum ama 11 kurulmadı (laptopa) sonra Windows 10 a geri çevirelim dedim (eski kopyalanana) pc ye taktik çok gec gelmeye başlayınca açılmadan kapattım pc yi sonrada ekran açılamayan başladı ve ekran gelmiyor

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin Bilgisayarı daha dün aldım acer nitro 16 rtx 4070 ryzen 7 7840hs modeli ilk geldiğinde ekran geliyordu elimde format flashi vardı Windows 10 onu 11 yükseltmek için kopyalayıp silip 11 kurdum ama 11 kurulmadı (laptopa) sonra Windows 10 a geri çevirelim dedim (eski kopyalanana) pc ye taktik çok gec gelmeye başlayınca açılmadan kapattım pc yi sonrada ekran açılamayan başladı ve ekran gelmiyor
Kardeş sakince yazar mısın! Yazdığından hiç bi' şey anlaşılmıyor.
Sıfırdan Win11 indirip, Flash diske yazdır kur, bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok.

KS

HarbiMachina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kardeş sakince yazar mısın! Yazdığından hiç bi' şey anlaşılmıyor.
Sıfırdan Win11 indirip, Flash diske yazdır kur, bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok.
Hocam kusura bakmayın ilk laptopum yapamayınca çok stres oldum . Dediğinizi denedim ama olmadı ekrana hicbirsey gelmiyor bios menusude dahil

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
504
acer nitro 16 rtx
win10 kurulu halde mi geldi,
kurtarma bölümü, olupta sildiyseniz,

Kutu içinden çıkan kullanım kılavuzuna da bir göz atın.

Windows 10 a geri çevirelim dedim (eski kopyalanana) pc ye taktik çok gec gelmeye başlayınca
bunu yaptıktan sonraki durum tam okarak nedir? Açılıp masaüstünr geliyorc mu windows.

Kurtarma bölümü sildiyseniz temiz kurulum ile devam etmeniz gerekecek:

Son düzenleme:
KS

HarbiMachina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
acer nitro 16 rtx
win10 kurulu halde mi geldi,
kurtarma bölümü, olupta sildiyseniz,

Kutu içinden çıkan kullanım kılavuzuna da bir göz atın.

Windows 10 a geri çevirelim dedim (eski kopyalanana) pc ye taktik çok gec gelmeye başlayınca
bunu yaptıktan sonraki durum tam okarak nedir? Açılıp masaüstünr geliyorc mu windows.

Kurtarma bölümü sildiyseniz temiz kurulum ile devam etmeniz gerekecek:
Hayir hocam hiç görüntü yok bios vs oralarda yok simsiyah

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
hocam bu hata gibi değil . format atarken oldugu için windows yok bile üründeki benim mousemi bile görmüyor :D muhtemelen bios ile alakalı bi durum galiba
Bilgisayar açılmadan önce BIOS kısmına hangi tuş ise, onunla giriş yapamıyor musun?
Eğer BIOS'a dahi giremiyorsan, sanırım sürümle alakalı bir sorun diye düşünüyorum.

KS

HarbiMachina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bilgisayar açılmadan önce BIOS kısmına hangi tuş ise, onunla giriş yapamıyor musun?
Eğer BIOS'a dahi giremiyorsan, sanırım sürümle alakalı bir sorun diye düşünüyorum.
evet bios dahil giriş yapamıyorum hiçbirşey yok ekranda simsiyah açılmıyor yani (format atmadıgım için en son freedos du onunla ilgili olabilir ama biosa girmiyor girse zaten yapıcam inşallahama olmuyor)

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
504
Elde hatasız Widows iso medyası varsa şunları deneyin.

^^USB sürücüsünden önyükleme yapmak, önyükleme sırasını değiştirmek için genellikle BIOS veya UEFI aygıt yazılımı ayarlarına erişim gerektirir. Ancak, BIOS'a erişemiyorsanız, yine de deneyebileceğiniz birkaç yöntem vardır:

1. Önyükleme Menüsü Tuşunu Kullanın

Birçok bilgisayar, başlatma sırasında belirli bir tuş kullanarak BIOS'a girmeden bir önyükleme aygıtı seçmenize olanak tanır. Yaygın tuşlar şunlardır:

• F12
  • Esc
  • F9
  • F10

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Elde hatasız Widows iso medyası varsa şunları deneyin.

^^USB sürücüsünden önyükleme yapmak, önyükleme sırasını değiştirmek için genellikle BIOS veya UEFI aygıt yazılımı ayarlarına erişim gerektirir. Ancak, BIOS'a erişemiyorsanız, yine de deneyebileceğiniz birkaç yöntem vardır:

1. Önyükleme Menüsü Tuşunu Kullanın

Birçok bilgisayar, başlatma sırasında belirli bir tuş kullanarak BIOS'a girmeden bir önyükleme aygıtı seçmenize olanak tanır. Yaygın tuşlar şunlardır:

• F12
  • Esc
  • F9
  • F10
Zaten bu tuşlarla dahi BIOS'a ulaşamadığını söylüyor. Oraya kadar ulaşsa farklı seçenekler sunulacak...

evet bios dahil giriş yapamıyorum hiçbirşey yok ekranda simsiyah açılmıyor yani (format atmadıgım için en son freedos du onunla ilgili olabilir ama biosa girmiyor girse zaten yapıcam inşallahama olmuyor)
Acaba BIOS pili ya da laptop kendi pini soketlerden çıkarıp tekrar takma şansı var mı? Gerçi daha yeni almışsınız arka kapağı çıkarmak mantıksız gelebilir. En son olarak servisi aramak faydalı olacaktır.

Son düzenleme:

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
504
O tuşlar biosa ulasamaması durumunda. biosa girmeden önyükleme aygıtının seçilmesine olanak sağlayan tuşlar.

BIOS a ulaşamadığının farkındayız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri