ACER Nitro 5 Alınır mı?

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Arkadaşlar birazcık araştırdım ve bu laptopu almaya karar verdim ama aklımda bazı sorular var

1)Bu laptopa 144 veya 240 hz monitör takabilir miyim
2)Bu laptopta valorantta en düşük ayarlarda kaç fps alırım yani 144 veya 240 hzi kullanabilir miyim ?

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Laptop fena değil. Şimdi daha ucuzu vardı falan muhabbetlerine girmeyeceğim. Sonuçta sorduğun soruya odaklanmak gerek.

1080P ve düşük ayarlarda 300 civarı FPS verebileceğini düşünüyorum. 240 HZ ekranı destekleyecektir. Hatta Mux Switch özelliği de var kısa bir araştırmada gördüğüm kadarıyla. Ama kaliteli bir HDMI kablo alman şart. HDMI 1.4 uyumlu. Ama zaten laptopun kendi ekranı 144 Hz. Bence sana yeterli olacaktır.

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Laptop fena değil. Şimdi daha ucuzu vardı falan muhabbetlerine girmeyeceğim. Sonuçta sorduğun soruya odaklanmak gerek.

1080P ve düşük ayarlarda 300 civarı FPS verebileceğini düşünüyorum. 240 HZ ekranı destekleyecektir. Hatta Mux Switch özelliği de var kısa bir araştırmada gördüğüm kadarıyla. Ama kaliteli bir HDMI kablo alman şart. HDMI 1.4 uyumlu. Ama zaten laptopun kendi ekranı 144 Hz. Bence sana yeterli olacaktır.
Hocam Muxu sanırım hdmi ile bağlayınca kullanamıyormuşuz tam emin değilim

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34

Hocam daha ucuza daha iyisi var mı ?

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Hocam Muxu sanırım hdmi ile bağlayınca kullanamıyormuşuz tam emin değilim
DP çıkışlı laptop çok gördüğümü sanmıyorum :D O nedenle MUX HDMI ile alakalaı değil, ana kartın desteklemesiyle alakalı. En güzel yanı görüntüyü işlemciden geçirmeden direkt HDMI portuna vermesi ve bu da sana ek FPS ve düşük MS demek oluyor.

Model önermede pek başarılı değilim bu arada. Yani belki bir konu açarsan ayrıca, daha iyi yardımcı olabilecekler de vardır.

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Arkadaşlar birazcık araştırdım ve bu laptopu almaya karar verdim ama aklımda bazı sorular var

1)Bu laptopa 144 veya 240 hz monitör takabilir miyim
2)Bu laptopta valorantta en düşük ayarlarda kaç fps alırım yani 144 veya 240 hzi kullanabilir miyim ?
Intel chipsetleri thunderbolt 4 portları üzerinden çok rahat 4k ya kadar destek veriyor HDMI cıkısı olarakta 165 HZ ye kadar görüntü almışlığım var

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri