Acer Nitro 5 An515-46 6800H 3060 Lı Model Valorantta 70-75 Arası Geziyor Normal Mi ?

OptimumSkye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
valorantta ve overwatchta (şu ana kadar oynayabildiklerim bunlar) valorantta 80 ort overwatch ta 78 gibi bir değerde biraz fazla gibi geldi overwatch açılırken 100 derece oluyor 1 saniyeliğine

1678517625294.png

fotoğrafta daha ana menüdeyim o yüzden 67 derece oyunda seksenleri buluyor

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
valorantta ve overwatchta (şu ana kadar oynayabildiklerim bunlar) valorantta 80 ort overwatch ta 78 gibi bir değerde biraz fazla gibi geldi overwatch açılırken 100 derece oluyor 1 saniyeliğine
laptoplar her zaman ısındıgı icin normal ona bi sogutma sart

KS

OptimumSkye

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
fanlar turboda eve gelenler yağmur yağıyor zannediyor nasıl bir tahminse artık kulaklık takmadan durulmuyor odada soğutma alsam bile bu yazın 95leri görür o zaman adanadayım hemde

acer nitro sense
msı afterburn kullanın. yüksek ihtimalle sıcaklıklar dogruduru oyuncu laptoplar ısınma sorunu malesef her zaman var cözümü icinde bi sogutcu sart

vlknkpn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
msı afterburn kullanın. yüksek ihtimalle sıcaklıklar dogruduru oyuncu laptoplar ısınma sorunu malesef her zaman var cözümü icinde bi sogutcu sart
soğutucu da pek etki etmiyor ben yeni sattım masa üstü aldım süreki turbo fan aktif oluyordu :D

vlknkpn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
valla Anneme dedim laptop alma dedim masaüstü al dedim o evde var 1 tane dedi bir daha niçin alıyoz dedi eski pcde gt420 var anlamıyor ama :(
sıkıntılı işler işte :D ben aldım rtx3060 lı 1 sene kafamı ütüledi 20 e sattım gittim tron pch aldım kafam rahatladı valla laptop oyun ıcın pişmanlıktır bence :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri