Acer Nitro 5 Sistem Yükseltme Tavsiye Lazım

WaTCHMaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
Acer Nitro 5 marka bir laptopum var ve sistem özellikleri şu şekilde
*i5 8300H İşlemci
*16GB 2666Mhz tek slot ram
*Nvidia GTX 1050Ti 4GB 128Bit ekran kartı
*1TB 5400rpm HDD

Şimdi bu sistemi ben yapabileceğim en maksimum düzeyde upgrade edip birazda olsa oyunlarda fps artışı sağlamak istiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nedir ?
M2 SSD almak istiyorum sistemi ve uygulamaları onun üzerinden çalıştırmak için
Bir diğer önemli sorum ramin dual çalışması için diğer boş slota takacağım ramin yine 16gb olması mı gerekiyor yoksa 4gb bir ram taktığımda da ramlar yine dual çalışır mı ?
Tavsiye ve önerilere açığım.

KS

WaTCHMaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Dual channelda aynı tip ram olması gerekiyor diye biliyorum(GB). m2 SSD FPS'inizi arttırmak ama hızlandırır
tipten kasıt nedir? frekans mı boyut mu marka mı ?

Foxfoxen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hangi oyunları oynuyucaksın ? 1050 ti  her oyunu kaldirmaz yani 30 oyun varsa 15 ini kaldır. ısi konusunda baya kötü sana tavsiyem masaüstü pc alman.

KS

WaTCHMaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Ürünü zaten var arkadaşın upgrade yapmak istiyor :)
teşekkürler hocam . O zaman ya eldeki ram i satıp iki adet aynı 8gb ram alacağım yada aynı frekansta 16gb bir ram daha alacağım.
Şu anda dolar ve koronadan dolayı fiyatlar uçuk durumda en iyisi biraz daha beklemek lazım sanırım.

Foxfoxen' Alıntı:
Hangi oyunları oynuyucaksın ? 1050 ti  her oyunu kaldirmaz yani 30 oyun varsa 15 ini kaldır. ısi konusunda baya kötü sana tavsiyem masaüstü pc alman.
sen aklını kendine sakla bilader . konudan uzak olduğun belli zaten. birine 1050ti şöyle böyle diyipte kendisi 1050ti sistem toplamaya çalışan birinden alacağım akılla hareket etmem zaten :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri