Arkadaşlar bu laptopu almaya düşünüyorum hala kullananlar varsa deneyimini paylaşayabilir mi(hız,performans,batarya süresi,fan sesi vs)birde ilerde disk kapasitesi ve ramini arttırmak istiyorum bu model de boş slotlar var mı ?
Buna da bak derim Acer de ram eklemesi için 1700 TL fiyat istenmişArkadaşlar bu laptopu almaya düşünüyorum hala kullananlar varsa deneyimini paylaşayabilir mi(hız,performans,batarya süresi,fan sesi vs)birde ilerde disk kapasitesi ve ramini arttırmak istiyorum bu model de boş slotlar var mı ?
Hepsiburada ve Trendyol dan aldığın takdir de problem yaşayacağını düşünümüyorumHocam bende bu modeli gördüm de ebrarbilgisayardan sıkıntı yaşayanlar olmuş.
+150 tl trendyoldan alabilirsin yine satıcısı ebrarbilgisayar ama herhangi bir sorunda trendyol yarıyolda bırakmaz.Hocam bende bu modeli gördüm de ebrarbilgisayardan sıkıntı yaşayanlar olmuş.
yunusx önerdiğini öneririmArkadaşlar bu laptopu almaya düşünüyorum hala kullananlar varsa deneyimini paylaşayabilir mi(hız,performans,batarya süresi,fan sesi vs)birde ilerde disk kapasitesi ve ramini arttırmak istiyorum bu model de boş slotlar var mı ?
Yoksa Acer Nitro laptopa da baktım onda da boş disk slotu goremedim biliyorsaniz yardim eder misinizBuna da bak derim Acer de ram eklemesi için 1700 TL fiyat istenmiş
![]()
Gigabyte G5 GD-51EE213SD i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G5 GD-51EE213SD i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte G5 GD-51EE213SD i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bildiğim kadarıyla yok hocam içindeki SSD yi çıkarıp yenisi takman lazım. Bu arada Ebrar bilgisayar Gigabyte yetkili satıcısı.Hocam peki bu modelde disk kapasitesini arttıracak boş slot var mi ben göremedim
Yoksa Acer Nitro laptopa da baktım onda da boş disk slotu goremedim biliyorsaniz yardim eder misiniz
Rica ederim.Peki tesekkur ederim