- Tepki
- 0
Öncelikle merhabalar. Ben bundan yaklaşık 9 ay önce ''Acer Nitro AN515-55-75HM'' model bir laptop satın aldım. Ürünü aldıktan 6 ay sonra fanlarında arıza oluştu. Araba motoru gibi sesler çıkartıyor, sürtünmeden dolayı tam dönüş yapamadığı için bilgisayarımı soğutmuyordu. Garantiye gönderdik, 21 iş günü içinde müşterinin geri teslim alması gerekirken, 23 iş günü geçti ve ürünün durumunu sormak için aradığımda, daha yapılmadığını öğrendim. Fazla bir olay çıkartmak için tartışmadım ama en temel hakkımı kullanarak, bana verilen, verileceği vaad edilen hizmetten halen yoksun kaldığımı, bu yüzden şikayetçi olacağımı nazik bir biçimde belirttim. Ertesi gün yapılmış, geri teslim edilmek üzere gönderilmişti. Bu sefer fan yapılmasına rağmen sıcaklık konusu sıkıntıydı. Sıcaklığı etkileyen şeyin ne olduğu araştırmak için laptopu açtım ve ne göreyim, adamlar termal macunu, termal pedlere bulaştırmışlar, çipler görünmeyecek derecede, bakır bloğun her yeri termal macun. Acer ürünleri bir yana, servisi o kadar berbat ki, anlatılmaz. Bir konuda danışmak için ulaşıma geçseniz bile, hem bekliyor, hem de yetersiz cevap alıyorsunuz.