Direk 100 çıkmaması lazım hocamArctic liquid freezer ıı sıvı soğutucu jelatini söktüm takarken
Açıp biraz beklesem acaba düşüş olur mu direk etki etmiyo olabilir mi ama yinede direk 100 e çıkar mı
Cpu fan kısmına taktım sıvı soğutucunun kanlosunuDostum emin değilim pek bir bilgim yok fakat sanırım aoi pump girişine takmamış olabilirsin pompa çalışmıyor olabilir
Arctic liquid freezer ıı sıvı soğutucu jelatini söktüm takarken
Açıp biraz beklesem acaba düşüş olur mu direk etki etmiyo olabilir mi ama yinede direk 100 e çıkar mı
İşlemci i7-13700k macununu sürdük kablosunuda cpu fan1 e taktım ama rgb side çalışmıyorİşlemci modeli nedir?
• Ya pompa çalışmıyor doğru şekilde,
• Ya da montajda bir hata var.
Tek 1 kablo vardı diğerleri birbiriyle bağlıydı acaba birbiriyle bağlı olmasına yerine anakarta mı takılması lazım bağzılarınınPompadan çıkan kabloyu PUMP FAN1 a bağlaman lazım sanırım dostum
birbiriyle bağlı olanlar fanlardır yüksek ihtimalle fanları olabilir bi fotoğrafını atabilirmisin o kablolarınTek 1 kablo vardı diğerleri birbiriyle bağlıydı acaba birbiriyle bağlı olmasına yerine anakarta mı takılması lazım bağzılarının
İşlemci i7-13700k macununu sürdük kablosunuda cpu fan1 e taktım ama rgb side çalışmıyor
Arka tarafında 1-2 tane daha var böylebirbiriyle bağlı olanlar fanlardır yüksek ihtimalle fanları olabilir bi fotoğrafını atabilirmisin o kabloların
msı afterburn ile bakınSelamlar arkadaşlar,
Yeni sistem topladım kasayı şimdi birleştirdim çalıştırdığım gibi cpu 100 derece oluyor ne gibi yanlış yapmış olabilirim?
Pump fana taktım yine aynı sorun ama cpu fan rpm i 0 gözüküyor ama dönüyorSistemi başlatıp BIOS'a girdikten sonra Fan sekmesinden CPU Soğutucu kaç RPM ile çalışıyor bakabilir misiniz?
Pompadan çıkan kabloyu PUMP_FAN bölümüne takın.
Ekli dosyayı görüntüle 16671
hepsini tek tek çıkartım pump fana takmayı deneyebilirsin hangisinin olduğunu anlamak için şuanda pek emin değilim dostumArka tarafında 1-2 tane daha var böyle
Arka tarafında 1-2 tane daha var böyle
Cpu yeni ve de 4070 ti var psu 1000 w lık mesela ama çalışırken total wat değeri de 1100 e falan çıkıyorCPU'ya temas eden soğutucunun 4 tane vidalarını çok sıktınız mı? hafif gevşetebilir misin?
Ekli dosyayı görüntüle 16673
125W'lık bir işlemcinin anlık o değerleri görüyor olması çok saçma. Sıvı soğutucunuzda problem olduğunu düşünüyorum. Termal macun yenileyin diyeceğim ama birden çıkıyor diyorsunuz. Bu da soğutucunun işlemcinin sıcaklığını düşüremediği anlamına geliyor.
Daha 0 incehesapdan aldımCpu yeni ve de 4070 ti var psu 1000 w lık mesela ama çalışırken total wat değeri de 1100 e falan çıkıyor
Ve de 57 ile başlayıp 10-20 saniyede 100 e çıkması normal mi
Cpu da bir sıkıntı olabilir mi
Cpu yeni ve de 4070 ti var psu 1000 w lık mesela ama çalışırken total wat değeri de 1100 e falan çıkıyor
Ve de 57 ile başlayıp 10-20 saniyede 100 e çıkması normal mi
Cpu da bir sıkıntı olabilir mi
Daha 0 incehesapdan aldım