Acil Kasa Hakkında Bilgi Verir misiniz?

GrandSir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vatandaki sistem 1x16 GB RAM kullanmış. Bu sistem 2x8, dersen ki 2x8 olunca ne değişiyor Ramlerin DUAL channel çalışarak gerçekten yüksek bir performans artışı sağlamasına neden oluyor ama şöyle bişey de var Vatandaki PSU iyi, ama bu sistemdeki PSU iyi veya kötü diyemem ama Zigmatek Gamegaraj'a göre daha iyi olduğu kesin. Üstelik vatandaki Asus dual modeli çok sıkıntılı bir model soğutma konusunda. Ve Game garaj sisteminde 3600x var yani daha kârlı olacaktır ve daha yüksek FPS alırsınız eğer değişirseniz.

arpsgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam öncelikle merhabalar, o sistemi size ben önermiştim yanlış hatırlamıyorsam vatandaki sistemi.Gamegarajdaki ram ve işlemci evet arkadaşında dediği gibi daha iyi.Full HD 1080p'de kullanıcaksanız sistemi kesinlikle işlemcinin bir tık daha iyi olması önemlidir.Fakat psu konusu hafife alınacak bir konu değil iyi düşünün derim çünkü kaç paralık sistem kuruyorsunuz kalitesiz bir psu olması bileşenlerinizin zarar görebilmesi ihtimalini bulundurmuyor değil.Ekran kartına gelicek olursak Inno3d Türkiye'de çok bilinmeyen yurt dışında bilinen bir üründür fakat Asus soğutma konusunda çok sıkıntılı bir model değildir.Ben arkadaşın dediğine katılmıyorum incelemelere hertürlü testlere bakabilirsiniz zaten ben yazımın sonuna doğru size asuslu ve ınno3d'li sistemin fps(oyun oyun ayrıntılı),sıcaklık test verilerinin linkini atıcam.Bana kalırsanız diğer sistem bir tık iyi evet ama ekran kartını Palit gibi kaliteli soğutması ve performansı olan bir kart öneririm.Yurtdışında çok kullanılan ve fiyatı gayet diğer bilindik markalara göre ucuz olan bir ekran kartıdır.Kendim de sistem topliyacağım bir hafta içinde bende Palit ekran kartı alacağım bu konuda güvenebilirsiniz ve forumun güvenilir bilirkişilerinden Uğur Bey de Palit markasını çok sıklıkla öneriyor.Anakarta gelicek olursak Biostar eski köklü bir anakart markası fakat hep alt segment anakartlar üretiyordu yeni yeni yani birkaç sene içinde üst orta-üst segment anakartlar üretmeye başladı.Bana sorucak olursanız Asusun anakartını seçerim oc performansı bir tık daha iyi ve bilinen bir ürün alt-orta B450 anakartlar segmentine girer.

Genel olarak değerlendirecek olursak şöyle ki;
Ben Gamegaraj sitesi hakkında pek bir bilgim yok o yüzden Vatan gibi bilindik bir firmanın garantisi,teknik servisi ve geri dönütleri daha iyi olacağını düşünüyorum.Sistem olarak bakıcak olursa diğer attığınız sistem evet daha iyi ama dediğim gibi Ekran kartını değiştirmenizi öneririm.Birde şöyle bir önerim olucak size 3600x işlemcisinin stok fanı yetersiz ve güçsüz olduğudur.Bunun için size biraz pahalı ama çok kaliteli bir ürünü şiddetle tavsiye ediyorum ismi [arctic freezer 34 esports duo].

Vatan ve Gamegaraj sitesindeki iki sistemin test-karşılaştırma sonuçlarınıda şöyle bırakıyorum;

https://www.gpucheck.com/tr-try/compare/nvidia-geforce-rtx-2060-vs-nvidia-geforce-rtx-2060/amd-ryzen-5-3600-vs-amd-ryzen-5-3600x/ultra/ultra/asus-dual-rtx-2060-vs-inno3d-rtx-2060-twin-x2

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
GameGaraj çok güvenilir bir firma. Arkasında Exa Bilgisayar olan bir firmadan bahsediyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız teknik servis konusunda. 

Psu gerçekten çok önemli. Hazır sistemlerde maalesef donanım olarak güçsüz kalan kısım o bölüm oluyor. İlk powerboost’un çıktığı zamanlardan bazı kişiler çok savundu ama gördüğünüz üzere bu markanın ürünlerinin güncel hali ortada.

Özelleştirme yaparak GameGaraj'ı tercih edebilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri