Acil Lütfen Okuyun Yeni Sistem Win 10 Yüklü Geldi

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım başlat tuşuna bastım win 10 yüklü geldi normal mi ben sıfır bios ve win 10 kurulumu yapicaktim şimdi ne yapmam lazım lütfen bişey yazın

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Test etmek için yüklemişlerdir, sürücüleri vs de kurdularsa boşa uğraşma, kullan direk etkinleştirip.
Win uptade kısmında cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik yazıyor ve bişeyler indiriyor . Ana menü de sağ tık yapınca Intel arc Control çıkıyor ve mevcut sürüm ayarlar vs çıkıyor driver yüklü mü şimdi oyun yükleyecem de

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Önce bi mevcut kurulumla sistemi test edip, sonra windowsun ayarlarından sıfırlayabilirsiniz. Baştan format vs uğraşmayın.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Win uptade kısmında cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik yazıyor ve bişeyler indiriyor . Ana menü de sağ tık yapınca Intel arc Control çıkıyor ve mevcut sürüm ayarlar vs çıkıyor driver yüklü mü şimdi oyun yükleyecem de
Ekran kartın Arc ise evet yüklü. Uygulaması nasıl bilmiyorum, güncellemeleri kontrol edebileceğiniz bir bölümü vardır mutlaka programın, onu da bir kontrol edin. Genel olarak her şeyi güncelleyin, kullanın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri