Öneri Acil M2 SSD Ve İşlemci Termal Macun Önerileri

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Arkadaşlar iyi günler, yukarıda da belirttiğim gibi anakartımda verimli çalışacak F/P bir m2 ssd ve işlemcimi güzelce soğutabilecek termal macun arıyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir bunları öğrenmek istiyorum.

Anakart- Asus Prime B550MK
İşlemci- AMD Ryzen 5 5600(Soğutucu ID Cooling SE 214XT)

Toplam ikisinin maliyeti 2000 civarı olursa gayet güzel olur ssd olarak maksimum 480 GB yeterli olur eğer fiyat olarak üzmeyecek ise 1 TB bandına da çıkabiliriz ben WD Blue 500GB versiyonunu gördüm ancak emin olamadım bu yüzden sizden yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar diliyorum.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
786
Arkadaşlar iyi günler, yukarıda da belirttiğim gibi anakartımda verimli çalışacak F/P bir m2 ssd ve işlemcimi güzelce soğutabilecek termal macun arıyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir bunları öğrenmek istiyorum.

Anakart- Asus Prime B550MK
İşlemci- AMD Ryzen 5 5600(Soğutucu ID Cooling SE 214XT)

Toplam ikisinin maliyeti 2000 civarı olursa gayet güzel olur ssd olarak maksimum 480 GB yeterli olur eğer fiyat olarak üzmeyecek ise 1 TB bandına da çıkabiliriz ben WD Blue 500GB versiyonunu gördüm ancak emin olamadım bu yüzden sizden yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar diliyorum.

KS

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Samsung SSD güzele benziyor, benim anakart da PCIE 4 zaten herhalde verilen değerleri karşılar diye düşünüyorum, macun olarak arctix de güzel gibi duruyor hocam noctua veya cm onerenler de var kararsız kaldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri