Bu fiyata sizce bu monitör alınır mı genelde valorant oynuyorum hd almak istiyorum bu monitörü önerir nisiniz yada kullanan varsa yorum bırakırsa sevinirim
Sisteminide yazarmisin?Bu fiyata sizce bu monitör alınır mı genelde valorant oynuyorum hd almak istiyorum bu monitörü önerir nisiniz yada kullanan varsa yorum bırakırsa sevinirim
o kadar hz i kaldırmaz pc 240 hz al maxSipraiş için yazmanızı bekliyorum hocam yorumunuz nedir @Sahuraka
Teşekkür ediyorum yorumun için
tavsiye ettiğiniz monitör varmı peki
riske atmaya gerek var mı? valorant bu bir map gelir birşey olur düşürür fpsleriGenelde 280 fps altına düşmüyor oyunda
sabit 240 görmek istiyorsan bence 5 5600 yeterli bendede var oyunda 360-400 arası görüyorBu attığım sisteme hangi işlemci alabilirim peki 5600 yeterli mi
x gereksiz ısınırÇalışır 5600x seçmen daha güzel olur eksik kaldığı yerde aşırma (over clock) ile destek olursun.
evet sorun yaratmaz valo cs gibi oyunlardaEkran kartı 2060 uyumlu çalışır değil mi
r5 5600 alman ve birde işlemci soğutucu eğer sıcak iklimlerde oturuyorsan manyak derece ısınıyor240 hz monitör ve söylediğiniz işlemciye yöneleceğim hocam nedir tavsiyeniz çok yoruyorum sizi ama anlamadığım için soruyorum yardımlarınız için çok teşekkürler şimdiden