Acill Yardım 2.El Kasa

Han Bey0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar Öncelikle Selamlar 2.El Letgo Üzerinden Bir Sistem Buldum Özellikler Şu Şekilde Yarın Sistemi Alıcam Bu Yüzden Acil Yardım Lazım
- Ryzen 5 5600x ( kutulu )
- Msı Gamına Plus Max B450 ( Kutulu )
- Corsair Vegance Argb 8x2=16 3200 Mghz Ram ( Kutulu )
- Kioxia 1Tb M2 Ssd ( Sıfır KFG Tam )
- Zotac Trinity 3070Ti ( Kutulu )
- Power Supply Hatırlamıyorum

Satıcı İle Bu Sistem İçin 18.750 Liraya Anlaştık Ve Bana Sistemi Sadece 1 Ay Kullandığını Söyledi Tanıdığı Bilgisayarcı Bir Arkadaşının Topladığını Söyledi Sizce Bu Sistem İçin Bu Fiyat İyimi Nelere Dikkat Etmeliyim Bilgisayar Gurmelerinden Birkaç Bilgi Alabilirmiyim.

Kaan63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
hocam sadece önyargılı olarak konuşacağım bütün parçalarda haklıdır ancak ekran kartının 1 aylık olmadığını düşünüyorum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,478
Arkadaşlar Öncelikle Selamlar 2.El Letgo Üzerinden Bir Sistem Buldum Özellikler Şu Şekilde Yarın Sistemi Alıcam Bu Yüzden Acil Yardım Lazım
- Ryzen 5 5600x ( kutulu )
- Msı Gamına Plus Max B450 ( Kutulu )
- Corsair Vegance Argb 8x2=16 3200 Mghz Ram ( Kutulu )
- Kioxia 1Tb M2 Ssd ( Sıfır KFG Tam )
- Zotac Trinity 3070Ti ( Kutulu )
- Power Supply Hatırlamıyorum

Satıcı İle Bu Sistem İçin 18.750 Liraya Anlaştık Ve Bana Sistemi Sadece 1 Ay Kullandığını Söyledi Tanıdığı Bilgisayarcı Bir Arkadaşının Topladığını Söyledi Sizce Bu Sistem İçin Bu Fiyat İyimi Nelere Dikkat Etmeliyim Bilgisayar Gurmelerinden Birkaç Bilgi Alabilirmiyim.
Bilgisayarci topladiysa uzak dur

emirhan taşgıran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
minerlik yapmış olabilir belki o bir ay neredeyse ekran kartı ve işlemci fiyatına satıyor uzak durun

KS

Han Bey0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sadece önyargılı olarak konuşacağım bütün parçalarda haklıdır ancak ekran kartının 1 aylık olmadığını düşünüyorum
Sorun olurmu?

Bilgisayarci topladiysa uzak dur
Atkadaşı Toplamış

minerlik yapmış olabilir belki o bir ay neredeyse ekran kartı ve işlemci fiyatına satıyor uzak durun
Hocam ne gibi testler yapmalıyım sence

Woqqies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Test yapsanda anlamıyorsan çok zor . Ben almazdım ama karar sizin tabiki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri