4060 lı hazır sistemleri bekleyin hocamHer türden oyunu iyi grafiklerde ve yüksek fps de açacak bir sistem toplamak istiyorum bütçe 30k ya kadar çıkar ama o kadar para vermek de istemiyorum f/p sistemler üzer mi o kadar para vermeye gerek var mı ?
Adam akıllı sistem 1080p için 25k (monitor dahil) 2k için 30-35k (monitör dahil)Her türden oyunu iyi grafiklerde ve yüksek fps de açacak bir sistem toplamak istiyorum bütçe 30k ya kadar çıkar ama o kadar para vermek de istemiyorum f/p sistemler üzer mi o kadar para vermeye gerek var mı ?
Ne zaman çıkar ve fiyatı ne olur hocam şuan aklımda 3060ti ryzen 5600 var 15k ya bulunabiliyor birde monitör tavsiyeniz varmı 24 mü 27 inc mi alınmalı teşekkürler.4060 lı hazır sistemleri bekleyin hocam
1080p 24 inç 2k 27 inç için daha uygundurNe zaman çıkar ve fiyatı ne olur hocam şuan aklımda 3060ti ryzen 5600 var 15k ya bulunabiliyor birde monitör tavsiyeniz varmı 24 mü 27 inc mi alınmalı teşekkürler.
Panel, Ms, Hz, Ppi gibi değerler önemli. Bunlar da genellikle monitörü ne amaçla kullanacağınıza göre belirlenir.24 mü 27 inc mi alınmalı
Genellikle oyun ve Film/Video amaçlı.Panel, Ms, Hz, Ppi gibi değerler önemli. Bunlar da genellikle monitörü ne amaçla kullanacağınıza göre belirlenir.
24 inç yeterliGenellikle oyun ve Film/Video amaçlı.