Adobe Ne Işe Yarar

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
iyi akşamlar . sorum şu adobe denilen şey nedir fotoşop video editleme düzenleme , foto editleme gibi işe. mi yarıyor. okuyacağım okulda bu uygulamalar işime yarayacak fakat ben nedir bilmiyorum video editlemek için can cut kullanıyorum hem telefonda hemde Mac'de bu uygulamalar arasında video editleyebileceğim uygulama var mıdır bana yardımcı olabilir misiniz . kendi adobe sitesine girip baktım aşağıdaki uygulamalar 1.3k almalı mıyım sizce cep cut amatör işi gibime geliyor

Görüntü 1.10.2024 22.33.jpeg

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
69
eğer işin sadece video editlemekse hepsi işine yaramaz video kapağı tasarlamak için photoshop video edit için premiere animasyon için adı üstünde animator veya animate after efekt ses için audition ekran yakalama için capture son olarak media encoder ben bu kadar biliyorum bilenler yazar ben handbrake mkvtoolnix formatfactory kullanıyorum son çıktı için
video oluşturma için DaVinci Resolve kullanıyorlar video kes efekt ekle alt yazı üst yazı adobenin karmaşık sistemini kullanan her geçen gün azalıyor birde etken olarak adobe intel kullanması editörlerin amd ye geçmesi adobe den uzaklaştırıyor editörleri ben kullanmadım ama free sürümü DaVinci Resolve nin professional düzeyde iş görüyor deniyor extralar için satın almayada değer buluyorlar
ben o kadar uzun boylu kullanmıyorum ses kaymasını video formatını framesini vesaire oynayarak blueray videoların boyutunu düşürüyorum hepsi bu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri