Soru Aga Bu Milletin Psu Takıntısı Ne

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
İşlemci
.
Ekran Kartı
.
Aga bi dc sunucusuna 18K ya topladığım 3080 li sistemi gösteriyorum FSP PSU var adamlar kötü diyor sinirleniyorum dalga geçiyor sonra anlatıyor şu şu alınmaz diye de aga millet 4070 alacak 1030a mı düşsün PSU alicaz diye artık özellikle bu yabancılarda iyice takıntı haline geldi PSU muhabbeti demin işte FSP kullandım diye taşla sopayla kovaladı adamlar bu olay nedir abi biri anlatabilir mi evet ben de önemini biliyorum elektrik kesintisi olduğu anda ama 700 dolar aşağısına o kadar oluyor ben napayım

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
3 hafta önce arkadaşımin bir haftalık yeni aldığı sistemi. Bilgisayar kapalıyken elektriğin gidip gelmesi yüzünden işlemci ile anakarti bozuldu hala serviste sonuç bekliyor. 1 hafta kullandı 3. Hafta servisten haber bekliyor.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Aga bi dc sunucusuna 18K ya topladığım 3080 li sistemi gösteriyorum FSP PSU var adamlar kötü diyor sinirleniyorum dalga geçiyor sonra anlatıyor şu şu alınmaz diye de aga millet 4070 alacak 1030a mı düşsün PSU alicaz diye artık özellikle bu yabancılarda iyice takıntı haline geldi PSU muhabbeti demin işte FSP kullandım diye taşla sopayla kovaladı adamlar bu olay nedir abi biri anlatabilir mi evet ben de önemini biliyorum elektrik kesintisi olduğu anda ama 700 dolar aşağısına o kadar oluyor ben napayım
Çok normal aldığın şeyin bir parçadan yanmasını kimse istemez

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ezberciler. internetten ve başkalarından duyduğu şeyleri sürekli tekrarlayıp doğru saymayan kişileri kanser ederler. Uzak durmak gerek.

Adama sorsan PSU ile ilgili en ufak bilgisi yok neden önermiyorsun diye sorunca markası kötü, öyleydi böyleydi diyor.

Fsp kalitelidir, öyle kolay üzmez. Hadi adamlar Gamepower Gamebooster a falan dese neyse de fsp yani.

650w veya üzeri ise takma keyfine bak. Zaten büyük ihtimal kırmızı forumun DC sidir. Bilgi yoksunu bir topluluk.

MrYeaxu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
ya hazır konu acılmışken bende GameBooster GB-W002B 650W 80+ BRONZE kasa varda aldığımda bu kadar sıkıntı olduğunu bilmiyordum mallesef psusu denildiği kadar sıkıntımı 8 9 ay olacak bi sıkıntısını görmedim sizce değiştirmelimiyim 650w bi psu ile

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
ya hazır konu acılmışken bende GameBooster GB-W002B 650W 80+ BRONZE kasa varda aldığımda bu kadar sıkıntı olduğunu bilmiyordum mallesef psusu denildiği kadar sıkıntımı 8 9 ay olacak bi sıkıntısını görmedim sizce değiştirmelimiyim 650w bi psu ile
Sistem ne?

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
olabilir olmayabilir dememek lazım bence. Bu şans işi değildir.
PSU'da markaya göre yorum yapıyorsa zaten hiçbir bilgisi yok demektir.

Uzun süredir tutalan bir döküman var. Oradan referans alabilirsin.
Aşağıda paylaşıyorum.

FSP, Bitfenix, DeepCool, Antec gibi fiyat performans olarak bilinen markaların bile Tier A da ürünlerini görebilirsin.
Genelde farkı yaratan kullanılan kapasitörlerin kalitesi oluyor.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Ezberciler. internetten ve başkalarından duyduğu şeyleri sürekli tekrarlayıp doğru saymayan kişileri kanser ederler. Uzak durmak gerek.

Adama sorsan PSU ile ilgili en ufak bilgisi yok neden önermiyorsun diye sorunca markası kötü, öyleydi böyleydi diyor.

Fsp kalitelidir, öyle kolay üzmez. Hadi adamlar Gamepower Gamebooster a falan dese neyse de fsp yani.

650w veya üzeri ise takma keyfine bak. Zaten büyük ihtimal kırmızı forumun DC sidir. Bilgi yoksunu bir topluluk.
Hayır orası değil discordda bir yer sürekli bana aerocool vx plus en kötü katmanda olduğu bir psu listesi gösteriyorlar

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
imzada yazan sistem 3060ti 12400f h610m anakart
psu dan çok anlayan biri değilim. yeşil forumda sevdiğim ve bilgisi olan bir hocam vardı. ondan öğrendiğime göre psu nu çok zorlamayacak bir sistemin yoksa 2-3k para verip psu değitirmene gerek olmadığı. ilgili bir rehberi bırakayım buraya.

bende gamebooster psu kullanıyorum gtx1650 ile. şuana kadar bir çok şey yaşadım ama sıkıntım olmadı. değiştirme düşüncelerim vardı ama bilgili hocalarımız içimi rahatlattı ve şuan rahatlık bir şekilde kullanıyorum.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
1699177232232.png

arkadaşın yukarda attığı psu listesini attılar bana da.İşte görüyorsunuz FSPye bile güvenmiyorlar

(Burası 3 Parça Halinde)

1699177411615.png

1699177430968.png

1699177474432.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri