Öneri Akici Bi̇r Şeki̇lde Oyun Oynayabi̇lmek İçi̇n Hangi̇ Bi̇leşenleri̇ Deği̇şti̇rmeli̇yi̇m

zidan22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD RYZEN 5 2600
Ekran Kartı
AMD RX 580
Herkese merhabalar iyi forumlar, yeni masaüstü pc toplamak istiyorum amacım rust,pubg v.s gibi oyunları akıcı bir şekilde yayınlarda oynayabilmek ve aynı zamanda oyunda video kaydı yapıp içerik üretebilmek youtube için. Bu tarzda sağlam pc lere baktığımda 70.000-140.000tl bandında güzel pc ler var bu şekilde bir pc toplamayı planlıyorum ancak şuanlık 2 aylık gibi bir boşluğum var maddi olarak ve zaman olarak şuanda eski bir pc ye sahibim onu bu süreçte 20-30 bin tl gibi bir bütçe ile neler ekleyebilirim rust vs pubg oyununu akıcı bir şekilde oynayabilmek için ben bu pc ile rust a giriyorum lobi de yeni servera bağlanırken şakasız 20-25 dakikayı geçiyor oyuna girmem ve oyunda takılıyor yani akıcı oynayamıyorum eski bir cs olsun fps oyunlarına hakimim profesyonel şekilde oynadım ancak pc ler yıldan yıla eskidi için ciddi performans kaybı var bilgisyarımda bu performans kaybımı şimdilik 2 aylık için hangi parçaları alsam arttırabilirim direkt ekran kartı alıp taksam çok fark eder mi sizlerin görüşlerini bekliyorum kendi şuan da kullandığım pc nin özelliklerini yazacağım neleri değiştirirsem beni 2 ay idare eder hangi eklemeleri yapmalıyım ki oyunu akıcı bir şekilde şuanlık oynayabileyim zaten 2-2.5 ay sonra komple pc yi atıp güncel yeni pc alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Ekran Kartı: AMD RX 580 8GB
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor, 3400 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Ana kart: B450M-A PRO MAX (MS-7C52)
SSD: ADATA SU 630
Ram:2x8 16 gb

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri