Amazon almak en mantiklisi gibi ya oda 750 tl ama alinabilir gibiBuyur akp ( akım korumalı priz)
![]()
Philips SPN7080WA/62 900 Joule 8'li 2 m Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips SPN7080WA/62 900 Joule 8'li 2 m Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips SPN7080WA/62 900 Joule 8'li 2 m Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 805,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınır tabikideAmazon almak en mantiklisi gibi ya oda 750 tl ama alinabilir gibi
Amazon almak en mantiklisi gibi ya oda 750 tl ama alinabilir gibi
Hocam 5 yetmiyor en az 6 lazım![]()
Schneider APC PM5U-GR 918 Joule Anahtarlı 2 USB'li 5'li 1.8 m Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Schneider APC PM5U-GR 918 Joule Anahtarlı 2 USB'li 5'li 1.8 m Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Schneider APC PM5U-GR 918 Joule Anahtarlı 2 USB'li 5'li 1.8 m Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 1.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet hocam 5 6 yazmisim pardon vantilatoru hesaba katmayi unutmusum bunun 6lı versiyonu varmidir acaba yoksa tek 6 lısı benim attıgım mi
1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama 5 girişli.
İlk mesajda 5/6 girişli dediğiniz için attım ama 5 olmuyor demişsiniz sonradan
Kullanıyorum ve çok memnunum. Mahallede yıldırım düştü. Bir çok modem pert oldu. Bizde sadece kapandı açıldı...![]()
Schneider APC PM5U-GR 918 Joule Anahtarlı 2 USB'li 5'li 1.8 m Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Schneider APC PM5U-GR 918 Joule Anahtarlı 2 USB'li 5'li 1.8 m Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Schneider APC PM5U-GR 918 Joule Anahtarlı 2 USB'li 5'li 1.8 m Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 1.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eh o zaman vantilatorun kablosunu baska yerden cekerim bu 5 liyi alıyorum o zamanSchneider Electric APC'nin 6'lısı bizde pek yaygın değil sanırım bulamadım. Diğer markaların Joule değerlerini de beğendim diyemeyeceğim. Bir arkadaşımda çok uzun zaman önce aldığı Philips 8'li var ama nasıl olduysa cihaz kendini kilitledi ve bazı portları çalışmıyor, çözemedi o şekilde çalışan portları kullanıyor. Daha önce karşılaşmadığım bir durum ama o üründe denk gelmiş olabilir.
Peki hocam bu 5 li ve 6 lısı arasında cok fark varmı?Benim kullandığım sadece 5'li, diğer arkadaşın attığında ayrıca USB çıkış da var. Ben aldığım zaman bu üürn yoktu bence daha işlevsel. İster benim gibi düz 5'li, istersen diğer arkadaşın attığı gibi 5'li + USB portlu ürünü tercih edebilirsin.
Şimdiden hayırlı olsun.
Yani 6 lısını mı almam daha iyi olur?İkisi arasında ciddi joule farkı var;
Tüm Ürünler | Schneider Electric TR
Schneider Electric Türkiye ürünlerini keşfedin: PLC, motor yol vericiler, sürücüler, sigortalar, anahtarlar, prizler, aydınlatma, transformatörler, trafo merkezleri, UPS Schneider Electric ürünlerini keşfedin: PLC, motor yolvericiler, sürücüler, sigortalarwww.se.com
Tüm Ürünler | Schneider Electric TR
Schneider Electric Türkiye ürünlerini keşfedin: PLC, motor yol vericiler, sürücüler, sigortalar, anahtarlar, prizler, aydınlatma, transformatörler, trafo merkezleri, UPS Schneider Electric ürünlerini keşfedin: PLC, motor yolvericiler, sürücüler, sigortalarwww.se.com
6'lı bariz bir şekilde neredeyse 2 kat daha iyi gibi görünüyor.
Evet öyle görünüyor.Yani 6 lısını mı almam daha iyi olur?
N11 den aliyorum o zaman 6 lisini yorumlarıda iyi gözüküyorEvet öyle görünüyor.