https://www.amazon.com.tr/gp/product/B002Z7EE9Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&th=1
çok iyi bir marka ve ürün fiyatı biraz pahalıdır ama hiçbir sıkıntı yapmaz
mutfak için almayı düşünüyordum hocam şu nasıldır ?
Keşke attığım ürüne baktiysanizmutfak için almayı düşünüyordum hocam şu nasıldır ?
![]()
Apc By Schneider Electric P43B-RS Akım Korumalı Priz 4'lü Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric P43B-RS Akım Korumalı Priz 4'lü Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
@Rediron siz ne önerirsiniz hocam bunun benzeri birkaç konuda bilgi vermişsiniz.
birde bu var bu nasıldır hocam?
Benim attığımhangisi daha iyi ? bende pc için alayım
baktım hocam philips mi bumu icabında sormuştumKeşke attığım ürüne baktiysanizaynısını sormussunuz attığım ürünün
Philips de iyi duruyor. Ama philips'in daha yeni serisi vardı bu modelin. Hatta 8lisi de var. Joule olarak schneiderdan daha iyi duruyor. Ama bu akım korumalı prizlerin bazıları tek korumalık oluyor. Yani o koruma rolesi bir kere patladı mı değişmesi gerekiyor. Philipsin bu modeli hakkında net bilgim yok.mutfak için almayı düşünüyordum hocam şu nasıldır ?
![]()
Apc By Schneider Electric P43B-RS Akım Korumalı Priz 4'lü Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric P43B-RS Akım Korumalı Priz 4'lü Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
@Rediron siz ne önerirsiniz hocam bunun benzeri birkaç konuda bilgi vermişsiniz.
birde bu var bu nasıldır hocam?
hocam bu akım korumalı prizlere gereksiz diyorlar o konu hakkında ne düşünüyorsyunuz?Philips de iyi duruyor. Ama philips'in daha yeni serisi vardı bu modelin. Hatta 8lisi de var. Joule olarak schneiderdan daha iyi duruyor. Ama bu akım korumalı prizlerin bazıları tek korumalık oluyor. Yani o koruma rolesi bir kere patladı mı değişmesi gerekiyor. Philips hakkında net bilgim yok.
Şimdi şöyle bişey var. Diyelim ki gereksiz dedikleri kadar koruma saglamiyorlar. Ama alacağıniz başka ucuz uzatma kablolari kesinlikle zarar çıkartıyor. Kaç kere yaşadım çevrem dahil. Ucuz alınca takip cikarirken elektrik ses çıkarıyor belli bir zaman sonra temassızlik yapmaya başlıyorlar. Sadece bunları yaşamamak için bile alınır.hocam bu akım korumalı prizlere gereksiz diyorlar o konu hakkında ne düşünüyorsyunuz?
tamamdır hocamŞimdi şöyle bişey var. Diyelim ki gereksiz dedikleri kadar koruma saglamiyorlar. Ama alacağıniz başka ucuz uzatma kablolari kesinlikle zarar çıkartıyor. Kaç kere yaşadım çevrem dahil. Ucuz alınca takip cikarirken elektrik ses çıkarıyor belli bir zaman sonra temassızlik yapmaya başlıyorlar. Sadece bunları yaşamamak için bile alınır.
Şimdi şöyle bişey var. Diyelim ki gereksiz dedikleri kadar koruma saglamiyorlar. Ama alacağıniz başka ucuz uzatma kablolari kesinlikle zarar çıkartıyor. Kaç kere yaşadım çevrem dahil. Ucuz alınca takip cikarirken elektrik ses çıkarıyor belli bir zaman sonra temassızlik yapmaya başlıyorlar. Sadece bunları yaşamamak için bile alınır.
bide bu var schneidere o kadar para vermektense bunu almak daha mı mantıklı yoksa schneider daha iyi bir seçenekmi olur?Philips de iyi duruyor. Ama philips'in daha yeni serisi vardı bu modelin. Hatta 8lisi de var. Joule olarak schneiderdan daha iyi duruyor. Ama bu akım korumalı prizlerin bazıları tek korumalık oluyor. Yani o koruma rolesi bir kere patladı mı değişmesi gerekiyor. Philipsin bu modeli hakkında net bilgim yok.
Akım korumalı priz aslında giden elektriği değil, tekrar gelirken ki ilk dengesiz akımın belli sınırlar içerisinde geçmesini sağlıyor. Kesilmeden de olabilir bu oynama, normal kullanırken fazla bir akım geldiğinde sınırı aştığından elektriği keser priz. Yani aslında amacı fazla akım geçirmemek. Buzdolabı gibi beyaz eşyalar için daha mantıklı bence akım korumalı priz. 7/24 çalışan bir cihaz ve evde olmayabilirsin, elektrik giderse fişini çekemezsin, şarteli kapayamazsın. O zaman sorun olursa priz korur. Ama ben bilgisayar için kullanmıyorum, oturduğun bölgede yılda bilemedin 2-3 kere falan kesiliyor elektrik. Elektrik kesintisinden kapanma sayısı, benim fişi çekmemden daha azdırhocam bu akım korumalı prizlere gereksiz diyorlar o konu hakkında ne düşünüyorsyunuz?
3 yıldır kullanıyorum taş gibi halahttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B002Z7EE9Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&th=1
çok iyi bir marka ve ürün fiyatı biraz pahalıdır ama hiçbir sıkıntı yapmaz
tamamdır hocam mutfak için kesin alıyorum o zaman pc içinde şimdilik akım korumalı alayim dursun ileride usp alırım düzgün birtaneAkım korumalı priz aslında giden elektriği değil, tekrar gelirken ki ilk dengesiz akımın belli sınırlar içerisinde geçmesini sağlıyor. Kesilmeden de olabilir bu oynama, normal kullanırken fazla bir akım geldiğinde sınırı aştığından elektriği keser priz. Yani aslında amacı fazla akım geçirmemek. Buzdolabı gibi beyaz eşyalar için daha mantıklı bence akım korumalı priz. 7/24 çalışan bir cihaz ve evde olmayabilirsin, elektrik giderse fişini çekemezsin, şarteli kapayamazsın. O zaman sorun olursa priz korur. Ama ben bilgisayar için kullanmıyorum, oturduğun bölgede yılda bilemedin 2-3 kere falan kesiliyor elektrik. Elektrik kesintisinden kapanma sayısı, benim fişi çekmemden daha azdırElektrik kesildikten sonra gelene kadar fişi çeksen aynı olay anormal bir dalgalanma olmayıp sadece elektrik kesildiyse. Çok elektrik kesiliyorsa, akım oynuyorsa bilgisayarlar için akımı az da gelse, çok da gelse düzenleyen ups ler daha bu işin uzmanı. Bütçe ortalama ise, akım korumalı priz alınır, elektrik normalde de akım korumalıda da kesiliyor zaten, gelebilecek fazla akımdan bilgisayarının zarar görmesinin önüne geçmiş olursun.
Akım korumalı priz aslında giden elektriği değil, tekrar gelirken ki ilk dengesiz akımın belli sınırlar içerisinde geçmesini sağlıyor. Kesilmeden de olabilir bu oynama, normal kullanırken fazla bir akım geldiğinde sınırı aştığından elektriği keser priz. Yani aslında amacı fazla akım geçirmemek. Buzdolabı gibi beyaz eşyalar için daha mantıklı bence akım korumalı priz. 7/24 çalışan bir cihaz ve evde olmayabilirsin, elektrik giderse fişini çekemezsin, şarteli kapayamazsın. O zaman sorun olursa priz korur. Ama ben bilgisayar için kullanmıyorum, oturduğun bölgede yılda bilemedin 2-3 kere falan kesiliyor elektrik. Elektrik kesintisinden kapanma sayısı, benim fişi çekmemden daha azdırElektrik kesildikten sonra gelene kadar fişi çeksen aynı olay anormal bir dalgalanma olmayıp sadece elektrik kesildiyse. Çok elektrik kesiliyorsa, akım oynuyorsa bilgisayarlar için akımı az da gelse, çok da gelse düzenleyen ups ler daha bu işin uzmanı. Bütçe ortalama ise, akım korumalı priz alınır, elektrik normalde de, akım korumalıda da kesiliyor zaten, gelebilecek fazla akımdan bilgisayarının zarar görmesinin önüne geçmiş olursun.
Hayırlı olsun, gayet iyi.Ekli dosyayı görüntüle 27817 bundan aldım hocam.
Hocam bir sorum olacakti simdi priz elime gecti ancak kisa geldi prize takip sonra onada uzatma taksam nasil olur?Hayırlı olsun, gayet iyi.
Kaliteli bir uzatma ise önce uzatmayı takın, devamına akım korumalıyı takın. Bir şey takmamaya çalışın lazım değilse uzatma üzerindeki diğer prizlere.Hocam bir sorum olacakti simdi priz elime gecti ancak kisa geldi prize takip sonra onada uzatma taksam nasil olur?
Hocam elimdeki uzatmanin soyle bir sikintisi var acma kapama tusu bozuldu hep acik kalıyor o yuzden yenisini aldim zaten peki once bu schneideri takip sonra uzatmayi taksam olurmuKaliteli bir uzatma ise önce uzatmayı takın, devamına akım korumalıyı takın. Bir şey takmamaya çalışın lazım değilse uzatma üzerindeki diğer prizlere.