Akım Korumalı Priz

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
673
Selamlar,

Evde tekli akım korumalı priz var buzdolabı için kullanıyorduk. şuan pc aldım ve onun için kullanacağım fakat bir sorum var

1-akım korumalı priz tekli bunu direk prize taksam ona 3lü priz taksam pcyi öyle bağlasam sorun olurmu
veya
2-üçlü prizi direk fişe takıp üçlünün 1 gözüne akım korumalıyı takıp pcnin fişinimi ona takmalıyım ?

bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. 1. olabiliyorsa benim için daha iyi olur tabi

Moderatörün son düzenlenenleri:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
evde tekli akım korumalı priz var buzdolabı için kullanıyorduk. şuan pc aldım ve onun için kullanacağım fakat bir sorum var

1-akım korumalı priz tekli bunu direk prize taksam ona 3lü priz taksam pcyi öyle bağlasam sorun olurmu
veya
2-üçlü prizi direk fişe takıp üçlünün 1 gözüne akım korumalıyı takıp pcnin fişinimi ona takmalıyım ?

bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. 1. olabiliyorsa benim için daha iyi olur tabi
2. Dediginiz daha sağlıklı. Ama o akım korumalı prizi ayrı, üçlü uzatmayı ayrı prize takmanız en doğrusu olacaktır. Akım korumalı prizlerin de bir kapasitesi var. Tek tasarlanmış bir prizi çoklayarak kapasitesinden fazla akımı korumasını beklememek lazım. Eğer daha çok priz lazımsa direk uzatma şeklinde daha çok prizli bir akım korumalı priza almalısınız.

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
evde tekli akım korumalı priz var buzdolabı için kullanıyorduk. şuan pc aldım ve onun için kullanacağım fakat bir sorum var

veya

ben 1. şekilde kullanıyorum 2. daha iyi ama büyük olduğu için diğer prizleri kapatıyor

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
673
Dediklerinizi dikkate alıcam

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Selamlar,

Evde tekli akım korumalı priz var buzdolabı için kullanıyorduk. şuan pc aldım ve onun için kullanacağım fakat bir sorum var

veya

Akım Korumalının Normal Prize Direkt Olarak Takılması Daha Doğru Arada İleten Bir Başka Priz Olmadan.

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
673
Akım Korumalının Normal Prize Direkt Olarak Takılması Daha Doğru Arada İleten Bir Başka Priz Olmadan.
şimdi biriniz 2. dedi sen ise 1. şeklinde daha doğru dedin kafam karıştı napsam bilemedim

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
şimdi biriniz 2. dedi sen ise 1. şeklinde daha doğru dedin kafam karıştı napsam bilemedim
Ben Genel Olarak Dedim Ama Yani Mesela Pcyi Takıcaksın Diyelim Akım Korumalıyı Taktın Prize Direkt Olarak Pcnin Fişinide Arada Başka Bi Üçlü Vs Olmadan Akım Korumalıya Takıcaksın

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
673
Ben Genel Olarak Dedim Ama Yani Mesela Pcyi Takıcaksın Diyelim Akım Korumalıyı Taktın Prize Direkt Olarak Pcnin Fişinide Arada Başka Bi Üçlü Vs Olmadan Akım Korumalıya Takıcaksın
öyle sıkıntı çünkü başka priz yok odada 1 tane var ona çözüm üretmeye çalışıyom eldekini kullanarak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri