Akım Korumalı Prizler

Sert44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bilgisayarım için akım korumalı priz almak istiyorum. Tekli akım korumalı priz alıp ona çoklu priz bağlasam olur mu? Yoksa çoklu akım korumalı priz mi almalıyım? Çoklu akım korumalı prizlerin fiyatı yüksek olduğu için soruyorum. Birde marka önerisi olan varmı? Şahsen Philips düşünüyorum.

drak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
tek yaparsan aynı görevi görür eğer voltaj oynuyorsa eve aşırı voltaj geliyorsa pc fişini ona bağlayıp kullanabilirsin marka olarak aklımda yok

KS

Sert44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
tek yaparsan aynı görevi görür eğer voltaj oynuyorsa eve aşırı voltaj geliyorsa pc fişini ona bağlayıp kullanabilirsin marka olarak aklımda yok
Tekli akım korumalı priz+ normal çoklu priz yapsam bilgisayar, monitör, yazıcı kablosunu çoklu prize taksam çoklu prizi de tekli akım korumalı prize taksam olur yani?

drak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Tekli akım korumalı priz+ normal çoklu priz yapsam bilgisayar, monitör, yazıcı kablosunu çoklu prize taksam çoklu prizi de tekli akım korumalı prize taksam olur yani?
evde 3 lü priz kullanıyorsan onu elleme 3lü prizi taktığın prizi değiştir bu sayede gelen voltaj korur aşırı gelirse veya düşük gelirse

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri