Aktif donusturucu goruntu vermeme sorunu

Baran Taşdemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaslar gtx 1060 ekran kartim vwr aktif dknusturucu aldim ama goruntu alamiyorum driverlarida kurdum ama hala goruntu vermiyor. Hdmi to vga donusturucu kullaniyorum. Hdmi kabloylq tvye bagladim ekran karti saglam ama donusturucuyu algilamiyor monitore takinca no video input diyip sleep mode a geciyor.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kaliteden dolayı olabilir 1. sorun kalite dijital dönüştürücüler minimum 40 ve üzeri olanlardan alınmalı ve bir kısım 60 TL olanlarda bile sıkıntı çıkarıyor 2. Olasılık ve güçlü olasılık yeni nesil ekran kartlarında dönüştürücü bile olsa çoğu VGA dönüştürücüler çalışmıyor HDMI to dvi veya dp to dvi olmalı. Ama ilk seçenekteki vga dönüştürücünün 50-60 TL olanı ile de deneyin olmaz ise iade edin diğer dediklerime yönelin.

KS

Baran Taşdemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dogru diyosunuzda monitorumde sadece vga cikisi var ve cogu insanda bu donusturucu ise yaramis anlamadim bende son secenek monitor alicamda bidaki ay sonu anca oda.

Mertmeister

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende 2.monitör için vga'yı display port'a dönüştürücü aldım ama görüntü gelmiyor no video input diyor ekran kartım msi gtx 1660ti 1 tane hdmi 3 tane dp port var hdmi dönüştürücü alamıyorum ne yapmam lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri