- Tepki
- 21
Aakvaryum kasalarda wifi için kablo girişi varmıdır acaba anakartınmı desteklemesi laazım yoksa çok bilmiyorum
Anakartın wifi özelliği varsa zaten kasa farketmeksizin arka portların olduğu kısımdaki wifi soketine anakart kutusu içerisinden gelen anteni takabiliyorsunuz.Aakvaryum kasalarda wifi için kablo girişi varmıdır acaba anakartınmı desteklemesi laazım yoksa çok bilmiyorum
Bende kablo var bu usb antenler okadar uyi degilmis herhalde ping yüksek oluyormuş bide kablo daha rahat eder kafamı şuanki kasalarda kablo girişi varmıdır?Anakartın wifi özelliği varsa zaten kasa farketmeksizin arka portların olduğu kısımdaki wifi soketine anakart kutusu içerisinden gelen anteni takabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 38596
Eğer anakartın wifi özelliği yoksa USB anten satın alabilirsiniz ve arka taraftaki USB girişlerinden birine takabilirsiniz, bu yöntemle yine kasa farketmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 38597
Wifi için kablo girişi demişsiniz. Wifi; wireless yani kablosuz demek. Kablosuz bir anten için giriş sormuşsunuz. Arkadaşa da size kasa arkasında anakarttan gelecek anten çıkışını göstermiş. Ama anladığım kadarıyla siz wifi değil de ethernet girişi soruyorsunuz. Yani kablo ile doğrudan modeme bağlantı. Bu alacağınız bütün kasalarda olur. Anakartlar için de aynı. Ethernet çıkışı en azından benim bildiğim kadarıyla her modelde var.Bende kablo var bu usb antenler okadar uyi degilmis herhalde ping yüksek oluyormuş bide kablo daha rahat eder kafamı şuanki kasalarda kablo girişi varmıdır?