- Tepki
- 0
Merhabalar sinerjiden kampanyali olarak aldigim venom 4 kasanin ethernet kartini hic bi sekilde gormeme sorunu var. Kasa 2 gun once teslim alindi. Tum driverlarini guncellememe gerekli tum bios varsayilan donuslerini yapmama ragmen saniyorum anakartinin ethernet kisminda donanimsal bi kusur var. Bu sebeple cihazi tam anlamiyla 1 saniye bile kullanamadim. Ben izmirde oturuyorum tekrar iade ile ugrasmamak icin istanbula 2 gun boyunca ugrastim ve sorun cozulmedi. En sonunda yanlis bios surumune guncelleyerek monitore hic goruntu gelmemesine sebebiyet verdim. Sinerji bilgisayara ulastigimda iade gondermem gerektigini onlarda garanti sistemi icin baska yere kargolayacaklarimi ve tamiratini yapacaklarini soyledir. Bayram sebebiyle teknik destek ekipleri calismiyor 1 hafta boyunca. Ee kargoladik desek 2 gundede izmirden istanbula gonderecekler. Onlarda servise gonderdiler tamir ettiler sonuc cikti derken surec 2-4 haftayi bulabilecek. Hic kullanilmamis 0 cihazi garantiye gondermenin ve kusurlu gonderdikleri urun sebebiyle 0 alinan cihazin 1 ay bekletilmesi, benim garanti, servis suresini beklemem ne kadar dogru oldugunu sorguluyorum? Ben 1 yillik cihazin tamirini gondermiyorum servise. 0 gelen kusurlu urunu tamire gonderiyorum. Bana en basinda zaten kusursuz urun gondermeleri gerekmez mi? Neden tamir gorecek parca gonderilecek bana yada neden 0 aldigim cihazi kullanabilmek icin 1 ay servis beklemek zorundayim?
Aile ziyareti sebebiyle istanbula geldim bugun. Yanimda kasayida getirdim. Yarin yada yarindan sonraki gun magazalarina gidecegim. Direk anakart degisim talebinde bulunacagim kafa kafaya servis bekletmeksizin yada tum kasayi iade alin diyecegim. Not siparis vereli daha 5 gun bile olmadi. Teslim alali 3 gun bile olmadi. Yanliz teknik servisleri calismiyor olacak magazada olmayacaklar. Sizce bu talebimde haksizmiyim yada ne yapmaliyim fikir verebilirmisiniz hakkim nedir diye. İnsanlarida zor durumda birakmak istemiyorum ama verilen hizmet cok yanlis. Bana kusursuz urunu test edip gondermekle yukumluyduler, taahhut edilen buydu ama yerine getirilmedi. Ethernet kartini gormedigini sag alt kosedeki simgeden bile anlayabilecekken boyle bi magduriyet yasatildi. Ne yapmaliyim sizce?
Aile ziyareti sebebiyle istanbula geldim bugun. Yanimda kasayida getirdim. Yarin yada yarindan sonraki gun magazalarina gidecegim. Direk anakart degisim talebinde bulunacagim kafa kafaya servis bekletmeksizin yada tum kasayi iade alin diyecegim. Not siparis vereli daha 5 gun bile olmadi. Teslim alali 3 gun bile olmadi. Yanliz teknik servisleri calismiyor olacak magazada olmayacaklar. Sizce bu talebimde haksizmiyim yada ne yapmaliyim fikir verebilirmisiniz hakkim nedir diye. İnsanlarida zor durumda birakmak istemiyorum ama verilen hizmet cok yanlis. Bana kusursuz urunu test edip gondermekle yukumluyduler, taahhut edilen buydu ama yerine getirilmedi. Ethernet kartini gormedigini sag alt kosedeki simgeden bile anlayabilecekken boyle bi magduriyet yasatildi. Ne yapmaliyim sizce?