Öneri Alienware Aw920H 4269 Tl'ye Alınır Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OguzXtrime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
@Greewe_Greew

Normalde 5400 civarıydı fakat İtopya fiyatı bugün düşürmüş. Satamadıklarından düşürdüler galiba. Kullanan var mı, önerir misiniz? TUF H1 Wireless kulaklıktan geçmeye değer mi? Muadili bir ürün var mıdır acaba? Özellikleri beni cezbetti. Reddit'de kötü yorum yapan var fakat hiç Türk incelemesi görmedim.

https://www.itopya.com/alienware-aw920h-dolby-atmos-beyaz-rgb-kablosuz-gaming-kulaklik_u20251
V2 prodan 20 gram daha hafif khz değeri daha yüksek minimumda ise v2 pro daha düşük kullanım pili daha yüksek alienware nin sürücüleri 40mm çapında v2 pro ise 50 çok fark olacağını sanmıyorum bence alabilirsiniz (bluetooth özelliğine var)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Normalde 5400 civarıydı fakat İtopya fiyatı bugün düşürmüş. Satamadıklarından düşürdüler galiba. Kullanan var mı, önerir misiniz? TUF H1 Wireless kulaklıktan geçmeye değer mi? Muadili bir ürün var mıdır acaba? Özellikleri beni cezbetti. Reddit'de kötü yorum yapan var fakat hiç Türk incelemesi görmedim.

https://www.itopya.com/alienware-aw920h-dolby-atmos-beyaz-rgb-kablosuz-gaming-kulaklik_u20251
bütçe varsa alınır ama forumlarda baktıgımda pek kiside önermiyor ama kisiye göre değisen sikayet olabilir

1694858346700.png

detaylı kaynak :

KS

OguzXtrime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Valla çok kararsız bıraktı. Araştırmama göre sesini beğeniyorlar genel olarak. Kötü yanına mikrofonunu demişler ve bazılarında cızırtı olmuş galiba.

ebabil3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama Kulakligi aldim. Benim sistemim alienware oldugu icin uyumlu olsun dedim. Genel olarak memnunum ama kusurlari da olan bir kulaklik, alacak olanlarin bilgisi olsun. Arti ve eksileri su sekilde.

+ses kalitesi cok iyi. Baslar, maksimum ses yuksekligi, sesin toklugu vs guzel
+Gorunusu cok iyi,malzeme kalitesi guzel.Rgbler.
+dolby atmos ozelligi guzel
+Isikili usb c dongle ve mikrofon acik\kapali oldugunu belirten led i hosuma gitti
+en onemlisi de aktif gurultu engelleme ozelligi var
+boyna asmak icin donebilir menteseler
+Sarj uzun gidiyor ve 15 dakikalik hizli sarj ile 6 saat kullanim veriyor.
+Dokunmatigi cok begendim rahat ediyorsunuz.

-kulaginiz buyukse sorun yasayabilirsiniz. icindeki kisim kulaginiza deyip rahatsiz edebilir. Derinligi biraz az.
-Alienware command center yazilimi sarji dogru gostermiyor.
-mikrofonu kullanmadim o tarz oyunlar oynamadigim icin ama iyi degil diyorlar.
-Kulakligin kemeri biraz sert. Ses izolasyonunu guzel sagliyor ama tak cikart yaparken menteselere biraz fazla yuk biniyor. Cok zorlamadan ust kisimdan cikartip takmak lazim yoksa o menteseyi kiran bir suru kullanicinin yorumu gordum.

Genel olarak 8,5 puan verdim. Eksikleri olan ama totalde guzel bir kulaklik olmus.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,039
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama Kulakligi aldim. Benim sistemim alienware oldugu icin uyumlu olsun dedim. Genel olarak memnunum ama kusurlari da olan bir kulaklik, alacak olanlarin bilgisi olsun. Arti ve eksileri su sekilde.

+ses kalitesi cok iyi. Baslar, maksimum ses yuksekligi, sesin toklugu vs guzel
+Gorunusu cok iyi,malzeme kalitesi guzel.Rgbler.
+dolby atmos ozelligi guzel
+Isikili usb c dongle ve mikrofon acik\kapali oldugunu belirten led i hosuma gitti
+en onemlisi de aktif gurultu engelleme ozelligi var
+boyna asmak icin donebilir menteseler
+Sarj uzun gidiyor ve 15 dakikalik hizli sarj ile 6 saat kullanim veriyor.
+Dokunmatigi cok begendim rahat ediyorsunuz.

-kulaginiz buyukse sorun yasayabilirsiniz. icindeki kisim kulaginiza deyip rahatsiz edebilir. Derinligi biraz az.
-Alienware command center yazilimi sarji dogru gostermiyor.
-mikrofonu kullanmadim o tarz oyunlar oynamadigim icin ama iyi degil diyorlar.
-Kulakligin kemeri biraz sert. Ses izolasyonunu guzel sagliyor ama tak cikart yaparken menteselere biraz fazla yuk biniyor. Cok zorlamadan ust kisimdan cikartip takmak lazim yoksa o menteseyi kiran bir suru kullanicinin yorumu gordum.

Genel olarak 8,5 puan verdim. Eksikleri olan ama totalde guzel bir kulaklik olmus.
Bir senelik konuyu yukseltmeyin yeni konu açın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri